احتمال سقوط پرسپولیس به دسته پایین‌تر/ رد اعتراض باشگاه النصر عربستان علیه سرخ پوشان

شنبه 19 مهر 1399
19:48
احتمال سقوط پرسپولیس به دسته پایین‌تر/ رد اعتراض باشگاه النصر عربستان علیه سرخ پوشان روزنامه الشرق الاوسط از احتمال سقوط تیم فوتبال پرسپولیس به دسته پایین‌تر به دلیل عدم پرداخت بدهی‌ها خبر داد.

العالم ـ ایران ـ ورزشی
روزنامه الشرق الاوسط نوشته، حکم محرومیت پرسپولیس به دلیل عدم پرداخت مطالبات برانکو ایوانکوویچ سرمربی کروات سابق این تیم صادر شده با این وجود ممکن است جرایم و محرومیت های سنگین‌تری برای این باشگاه در نظر گرفته شود و در صورتی که طلب برانکو پرداخت نشود ممکن است پرسپولیس در لیگ ایران به دسته پایین‌تر سقوط کند.

این باشگاه در خصوص شکایت باشگاه النصر از پرسپولیس نیز نوشت: کنفدراسیون فوتبال آسیا اعتراض باشگاه النصر در خصوص ثبت قرارداد بازیکنان جدید در موعد غیر قانونی و پس از محرومیت را نپذیرفته با این وجود باشگاه عربستانی در بیانیه‌ای اعلام کرده که ابتدا به کمیته استیناف کنفدراسیون فوتبال آسیا و پس از آن به دادگاه عالی ورزش CAS رجوع خواهد کرد.

پیش از این کنفدراسیون فوتبال آسیا از رد اعتراض باشگاه النصر عربستان در رابطه با دیدار مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا با پرسپولیس در منطقه غرب طبق ماده 59 آیین‌نامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیا 2020 خبر داده بود.

0% ...

آخرین اخبار

یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


اقدام وحشیانه صهیونیست‌ها در تخریب لوله‌های اصلی مناطق فلسطینی‌ نشین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"