عبدالله: بازگشت طالبان سال‌های پیش از 2001 مطرح نیست

يکشنبه 20 مهر 1399
16:43
عبدالله: بازگشت طالبان سال‌های پیش از 2001 مطرح نیست
رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان، در مصاحبه با آسوشیتدپرس تاکید کرد که هیچ بحثی درباره بازگشت طالبان سال‌های پیش از 2001 مطرح نیست.

العالم - آسیا

«عبدالله عبدالله»، رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان، تاکید کرد که بازگشت طالبان همانند سال‌های پیش از ۲۰۰۱ میلادی در روند صلح مطرح نیست.

عبدالله در گفت‌‌وگو با آسوشیتدپرس، افزود که در روند صلح با طالبان نه تنها چگونگی بازگشت امارت اسلامی پیش از سال‌های ۲۰۰۱ میلادی مطرح نیست بلکه طالبان باید با دیگر مردم افغانستان در آینده این کشور نقش داشته باشند.

وی با اشاره به پیامدهای خروج پیش از موعد آمریکا از افغانستان، تاکید کرد که طالبان از خروج نیروهای آمریکایی از افغانستان سودی نخواهند برد.

عبدالله همچنین خاطرنشان کرد: «ما درباره امارت اسلامی صحبت نمی‌کنیم که طالبان در گذشته داشتند. ما درباره وضعیتی صحبت می‌کنیم که طالبان باید با بقیه مردم افغانستان نقشی داشته باشند، در حالی که اختلاف نظرهای بسیاری وجود خواهند داشت، در عین حال پذیرفتن یکدیگر و پذیرفتن این واقعیت اساسی است که جنگ راه حل نیست.»

رییس شورای عالی مصالحه ملی افغانستان ادامه داد: «پیش از ایجاد پیشرفت در روند صلح و مذاکرات، اگر یک عقب نشینی زودهنگام انجام شود، شکی نیست که این خلا را ایجاد خواهد کرد و این تاثیری بر اوضاع امنیتی خواهد داشت. اما این بدان معنی نخواهد بود که یک طرف بر طرف دیگر، پیروز شده است. امیدوارم هر دو طرف یعنی طرفی که من به عنوان رئیس شورا در آن هستم و طالبان، بفهمند که هیچ راه از طریق جنگ وجود ندارد.»

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است


نگاهی به زندگی رسانه‌ای شهید حسام زیدان/ از پوشش جنگ و محاصره تا شهادت در عملیات هوایی صهیونیست‌ها


پزشکیان روز ملی جمهوری آذربایجان را به علی‌اف تبریک گفت


علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند