موافقت ترامپ با انعقاد پیمان موشکی با روسیه در آستانه انتخابات

دوشنبه 21 مهر 1399
11:18
موافقت ترامپ با انعقاد پیمان موشکی با روسیه در آستانه انتخابات منابع نزدیک به کاخ سفید از تمایل آمریکا برای انعقاد پیمان موشکی با روسیه در آینده نزدیک خبر دادند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش اسپوتنیک، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، قصد دارد در آخرین روزهای قبل از انتخابات ریاست جمهوری این کشور، پیمان کاهش بیشتر و محدود کردن سلاح های استراتژیک تهاجمی (START-3) را با روسیه منعقد کند. زمان انعقاد پیمان موشکی توسط نشریه Axios و با استناد به منبع آگاه در مذاکرات اعلام شد.

خاطرنشان می شود که رئیس کاخ سفید معتقد است که با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه در مورد توافق هسته ای به توافق اساسی رسیده است. به گفته منبع این نشریه، جلسه رئیس شورای امنیت ملی روسیه، نیکولای پاتروشف و مشاور امنیت ملی ایالات متحده، رابرت اوبراین که در 2 اکتبر در ژنو برگزار شد، انگیزه ای برای مذاکرات ایجاد کرد.

این روزنامه می نویسد، در همان زمان، قصد رهبر آمریکا برای انعقاد پیمان موشکی با پوتین قبل از انتخابات ریاست جمهوری برای جمهوری خواهان و مقامات کاخ سفید تعجب آور بود.

پیش از این، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر خارجه روسیه اعتراف کرد که مسکو می تواند با پیشنهاد ایالات متحده برای تمدید START III برای کمتر از پنج سال موافقت کند.

پیمان کاهش سلاح های استراتژیک تهاجمی در سال 2010 توسط روسای جمهور وقت روسیه و ایالات متحده، دیمیتری مدودف و باراک اوباما امضا شد. این توافق نامه از سال 2011 به اجرا درآمد و در فوریه 2021 منقضی می شود.

0% ...

آخرین اخبار

دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


پزشکیان: مبلغ کالابرگ افزایش می‌یابد/ اصلاح نظام بانکی ادامه دارد


طرح جدید شهرک سازی رژیم اسرائیل برای تشدید محاصره قدس


پول‌دارها "اسرائیل" را ترک می‌کنند


پاسخ قالیباف به اظهارات ترامپ درباره ایران