سوریه در آتش می سوزد و دنیا نظاره گر است

دوشنبه 21 مهر 1399
16:36
سوریه در آتش می سوزد و دنیا نظاره گر است آتش سوزی گسترده در روزهای اخیر بسیاری از محصولات کشاورزان سوری و حتی خانه های آنان و مناظر طبیعی سوریه را نابود کرده است.

العالم کشکول

این آتش سوزی در جنگلها، مراتع و مزارع استانهای لاذقیه، طرطوس و حمص ادامه دارد و علت آن هنوز مشخص نشده است.

مردم سوریه که به خاطر جنگ بسیاری از آنان آواره شدند این بار به خاطر آتش سوزی آواره شدند و دهها نفر نیز دچار خفگی شده اند.

ولی آنچه مایه تاسف است آن است که برخی اعراب و حتی معارضین سوری به جای آنکه مرهمی بر آلام مردم سوریه باشند، می کوشد از این آتش سوزی به عنوان فرصتی برای ناتوان جلوه دادن حکومت در زمینه مهار آتش و سرنگونی نظام بهره برداری کنند.

در این میان، دنیا ساکت نشسته و نظاره گر بدبختی مردم سوریه است و فقط کشورهایی مانند روسیه و ایران برای کمک هواپیما اعزام کردند و عراق برای مهار آتش سوزی، اعلام آمادگی کرد.

سکوت جامعه جهانی در حالی است که مردم سوریه به خاطر قانون آمریکایی سزار با فقر و مشکلات معیشتی بسیار گسترده ای مواجهند آنهم به این دلیل که همین مردم در برابر توطئه های صهیونیستی آمریکایی برای نابودسازی محور مقاومت، پایداری نموده و آن را خنثی کردند.

0% ...

آخرین اخبار

هاآرتص: ۳۶ نظامی اسرائیلی از آغاز درگیری‌ها با حزب‌الله در لبنان کشته شده‌اند


نفت ایران، مهم‌ترین عرصه سرمایه گذاری در عصر پساتوافق


نماهنگ | موقعیت مقاومت


نخستین کشتی تجاری چین پس از محدودیت‌های دریایی در چابهار پهلو گرفت


کاریکاتور | ترامپ و جام جهانی‌۲۰۲۶


اثر جدید کارتونیست یمنی؛ تصویرسازی «کمال شریف» از نقض آتش‌بس لبنان توسط سگ هار منطقه


کاریکاتور | گیر افتاده


جام جهانی 2026؛ برد پرگل ژاپن مقابل تونس


قلعه‌نویی: از فیفا گله کردیم نه شکایت


حمایت «نبیه بری» از توافق آتش بس و خروج نظامیان اسرائیلی از جنوب لبنان