دیدار نماینده سازمان ملل با مقامات دولت مستعفی 'هادی'

سه شنبه 22 مهر 1399
10:24
دیدار نماینده سازمان ملل با مقامات دولت مستعفی 'هادی' فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن با رئیس‌‌جمهور دولت مستعفی و برخی مقامات دیگر این دولت در ریاض دیدار کرد.

العالم - یمن

«مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل در امور یمن که به عربستان سعودی رفته با «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌جمهور دولت مستعفی یمن دیدار کرد.

بر اساس گزارش روزنامه «العربی الجدید»، عبد ربه در این دیدار بر مرجعیات سه‌گانه مورد توافق یعنی ابتکار کشورهای حاشیه خلیج فارس، نتیجه گفتمان ملی یمن و قطعنامه‌ی ۲۲۱۶ به عنوان شروط پایان جنگ یمن تأکید کرد.

گریفیتس دیداری مشابه هم با «سلطان البرکانی» رئیس پارلمان یمن در عدن، داشت و با وی درباره راه‌حل سیاسی یمن با نظارت سازمان ملل و اعلامیه مشترک پیشنهادی برای رسیدن به صلح گفت‌وگو کرد.

این دیدارها در حالی انجام می‌شود که قرار است روز پنجشنبه (۲۴ مهر) اولین مرحله توافق تبادل اسرا میان دولت مستعفی و دولت نجات ملی یمن انجام شود؛ توافقی که بر اساس آن قرار است ۱۰۸۱ اسیر از طرفین مبادله شوند.

در همین زمینه «عبدالقادر المرتضی» مذاکره‌کننده ارشد دولت نجات ملی در امور اسرا از آمادگی کامل برای این تبادل خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره