آماده‌باش پلیس نیویورک برای مواجه با اعتراضات انتخاباتی

سه شنبه 22 مهر 1399
18:05
آماده‌باش پلیس نیویورک برای مواجه با اعتراضات انتخاباتی
بنابر یادداشتی که به دست رسانه‌ها رسیده، اداره پلیس نیویورک با جنجالی خواندن انتخابات ریاست ‌جمهوری پیش‌رو در آمریکا، از نیروهایش خواسته خود را برای دور جدیدی از اعتراضات در دوران قبل و بعد از انتخابات آماده کنند.

العالم - آمریکا

اداره پلیس نیویورک خود را برای موج جدیدی از اعتراضات در آستانه انتخابات آمریکا آماده می‌کند و بر اساس یک یادداشت داخلی که به دست «نیویورک پست» و شبکه سی‌ان‌ان رسیده، از همه افسران خود خواسته برای اعزام از تاریخ بعد از ۲۵ اکتبر آمادگی داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری روسی «اسپوتنیک»، در این سند که گفته می‌شود کمیسر «درموت شی» آن را نوشته، انتخابات پیش‌رو در ماه نوامبر، جنجالی‌ترین انتخابات ریاست‌جمهوری در تاریخ مدرن توصیف شده که ممکن است برنده آن تا هفته‌ها تعیین نشود.

در این یادداشت آمده است: به همین خاطر ما باید اعتراضاتی که ممکن است از نظر اندازه، فراوانی و شدت در دوره قبل از انتخابات و احتمالاً در سال ۲۰۲۱ افزایش یابند را پیش‌بینی و خود را (برای مقابله با آن‌ها) آماده کنیم.

تابستان گذشته هم خیابان‌های نیویورک در پی قتل بی‌رحمانه «جورج فلوید» شهروند سیاه‌پوست آمریکایی به دست پلیس سفیدپوست در شهر مینیاپولیس غرق در اعتراضات بود. اعتراضاتی که در بسیاری از شهرهای آمریکا تا هفته‌ها ادامه داشت. این اتفاقات باعث شد مقامات نیویورک طرح آموزشی دو روزه را از ماه ژوئیه برای همه افسران خود آغاز کنند، اقدامی که در چند دهه گذشته بی‌سابقه بوده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی وزرای خارجه قطر و اردن درباره ثبات و امنیت منطقه


انصارالله: آماده گسترش دامنه رویارویی هستیم


فرمانده هوافضای سپاه: سوخت پیشران قدرت موشکی، فریاد بلند آحاد ملت غیور و ولایت‌مدار ایران است


آزادی ۶۰ اسیر فلسطینی دربند رژیم صهیونیستی


حمایت یمن از عراق در برابر تهدیدهای عربستان سعودی


هر شرکت و کشوری که از محل دارایی های ایران مبلغی دریافت کند اجازه عبور از تنگه را نخواهد داشت


قالیباف: تأمین معیشت مردم و نیرو‌های مسلح، اولویت است


حماس: دعوت کاتس به تخریب یک اردوگاه دیگر، دعوتی تروریستی و فاشیستی است


تماس تلفنی وزیر خارجه ژاپن با عراقچی


فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم