در گفتگو با العالم مطرح شد؛

راشد: تبادل اسرا پیروزی ملت یمن است

پنج‌شنبه 24 مهر 1399
14:39
راشد: تبادل اسرا پیروزی ملت یمن است دستیار سخنگوی نیروهای مسلح یمن بازگشت اسرای آزاد شده از زندان‌های ائتلاف متجاوز را پیروزی برای ملت عنوان کرد و اظهار داشت که تبادل اسرا گامی به سوی آغاز مذاکرات جدی است.

العالم- یمن

سرتیپ "عزیز راشد" در حاشیه ورود اولین گروه از اسرای آزاد شده در چارچوب تبادل با ائتلاف متجاوز سعودی، به خبرنگار العالم گفت: "معامله تبادل اسرا به مثابه اقدامی انسانی از جانب ما بود و ما هزاران اسیر از ائتلاف متجاوز را فقط در یک عملیات بازداشت کرده‌ایم."

دستیار سخنگوی نیروهای مسلح یمن تصریح کرد، به رغم تلاش‌های طرف مقابل جهت سنگ‌اندازی در روند مذاکرات تبادل اسرا، هیئت مذاکره‌کننده یمنی توانست این معامله را نهایی کند."

فرودگاه صنعا امروز شاهد ورود اولین سری از اسرای یمنی است. بر این اساس، عملیات مبادله اسیر در یمن شامل 480 نفر از اسرای نیروهای مشترک یمنی در مقابل 250 اسیر از ائتلاف متجاوز است و این عملیات فردا جمعه تکمیل می‌شود.

در این عملیات به موجب توافق سوییس – که در ماه گذشته به امضا رسید - بیش از 1081 اسیر بین دو طرف مبادله می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

تشدید تنش در جنوب لبنان + فیلم


آمادگی هلال احمر ایران برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی + فیلم


رسواییِ پوشالیِ آمریکا در برابر محور مقاومت؛ نه از فشار خبری بود، نه از خروج!+ فیلم


قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود


وزیران خارجه روسیه و مصر: تلاش‌های دیپلماتیک برای توقف تجاوز آمریکا علیه ایران تقویت شود


محاصره در دریای سرخ؛ جبهه فرسایشی جدید پیش‌روی واشنگتن!


ریاست ایران بر بنیاد علمی اکو تمدید شد


تقابلِ جنونِ خودبزرگ‌بینیِ آمریکایی با کمالِ تاکتیکیِ ایران در میدان


مقاومت اسطوره ای اهالی «فرون» علیرغم وحشی گری دشمن صهیونیست + فیلم


خلیل الحیه: ثبات مردم فلسطین کلید امنیت و ثبات منطقه است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت