افشاگری ناخواسته علیه ائتلاف سعودی در شبکه العربیه!

جمعه 25 مهر 1399
13:37
افشاگری ناخواسته علیه ائتلاف سعودی در شبکه العربیه!
یک عنصر وابسته به دولت منصور هادی در گفت‌و‌گو با شبکه العربیه، بمباران ائتلاف سعودی را عامل مجروح شدن خود اعلام کرد.

العالم _ یمن

کاربران شبکه‌های اجتماعی بخشی از مصاحبه شبکه العربیه با یکی از اسرای آزاد شده دولت منصور هادی را دست به دست می‌کنند که یک افشاگری علیه ائتلاف سعودی محسوب می‌شود.

بزرگترین عملیات تبادل اسرای یمنی از روز گذشته (پنجشنبه) آغاز شده و قرار است امروز نیز مرحله دوم آن اجرا شود. روز گذشته در فرودگاه «سیئون» در حالیکه که اسرای دولت هادی از هواپیما پیاده می‌شدند، خبرنگار شبکه العربیه حال یکی از آن‌ها را پرسید و او نیز جواب داد که از ترکش‌هایی که در کمر و سرش باقی مانده رنج می‌برد.

خبرنگار العربیه سپس پرسید که این ترکش‌ها در کدام منطقه به او اصابت کرده که او نیز جواب داد که بر اثر بمباران جنگنده‌های ائتلاف سعودی زمانی که در زندان به سر می‌بردند، زخمی شده است.

یمن

سخنان این عنصر وابسته به دولت هادی، بهانه‌ای شده است که تا کاربران یمنی به بمباران عناصر دولت منصور هادی از سوی جنگنده‌های ائتلاف سعودی و اماراتی در دفعات مختلف اشاره کنند.

سازمان حقوق بشری «سام» در شهریور ماه در گزارشی اعلام کرد که در پنج سال گذشته، جنگند‌ه‌های ائتلاف سعودی ۶۳ بار مواضع نیروهای دولت مستعفی منصور هادی را هدف قرار داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هاکان فیدان: اسرائیل هیچ قصدی برای دستیابی به صلح ندارد


حملات هوایی و توپخانه ای رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


تعلیق مذاکرات بیروت و تل آویو در پی حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بدون تامین حقوق مشروع مردم فلسطین، امنیت نخواهید داشت


تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم