تظاهرات هزاران نفر در سرزمین‌های اشغالی علیه نتانیاهو

شنبه 26 مهر 1399
21:47
تظاهرات هزاران نفر در سرزمین‌های اشغالی علیه نتانیاهو 
هزاران نفر روز شنبه در قدس اشغالی و دیگر شهرهای فلسطین اشغالی علیه نخست وزیر این رژیم تظاهرات برگزار کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

همانند شنبه‌های گذشته هزاران نفر در قدس اشغالی و دیگر شهرهای سرزمین‌های اشغالی علیه «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر این رژیم تظاهرات برگزار کردند.

پس از آغاز قرنطینه سراسری در سرزمین‌های اشغالی، تظاهرات علیه نخست وزیر رژیم صهیونیستی با رعایت فاصله اجتماعی و به صورت گسترده برگزار می‌شود.

طی ماه‌های گذشته که تظاهرات علیه فساد نتانیاهو و نحوه مدیریت مقابله با ویروس کرونا برگزار می‌شود، در تظاهرات عصرهای شنبه بیشترین تعداد معترضان مشارکت می‌کنند.

پس از آغاز محدودیت‌های تردد از ماه گذشته، ده‌ها هزار نفر با برگزاری تظاهرات در میدان‌های نزدیک خانه‌هایشان، اعتراض خود را به نتانیاهو اعلام می‌کنند.

همزمان با افزایش مبتلایان به کرونا در فلسطین اشغالی، اخبار دریافتی از افزایش شمار بیکاران و ناتوانی دولت نتانیاهو در بهبود وضعیت معیشتی ساکنان فلسطین اشغالی حکایت دارد.

بر اساس آخرین آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در سرزمین‌های اشغالی به بیش از 302 هزار نفر رسیده که از این تعداد 2167 نفر جان خود را از دست داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان


نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس