باکو: ارمنستان شهر «جبرئیل» را مورد حمله قرار داد

يکشنبه 27 مهر 1399
09:32
باکو: ارمنستان شهر «جبرئیل» را مورد حمله قرار داد
وزارت دفاع جمهوری آذربایجان با صدور بیانیه‌ای، ارمنستان را به نقض آتش‌بس جدید از طریق حمله به شهر «جبرئیل» متهم کرد.

العالم - اروپا

علیرغم آنکه از بامداد امروز (یکشنبه) توافق آتش‌بس جدیدی میان دو جمهوری ارمنستان و آذربایجان به مرحله اجرا درآمده است، اما مقام‌های دفاعی باکو و ایروان بار دیگر یکدیگر را به نقض توافق آتش‌بس متهم کردند.

خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» در این خصوص گزارش کرد، وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در ساعات اولیه امروز (یکشنبه) با صدور بیانیه‌ای، نیروهای مسلح ارمنستان را به حملات خمپاره‌ای به مواضع جمهوری آذربایجان در امتداد خط تماس منطقه مورد مناقشه «قره باغ کوهستانی» متهم کرد.

وزارت دفاع جمهوری آذربایجان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «علیرغم اعلام یک آتش‌بس انساندوستانه جدید در ساعت ۰۰:۰۰ ۱۸ اکتبر (۰۰:۳۰ بامداد یکشنبه ۲۷ مهرماه به وقت تهران)، نیروهای مسلح ارمنستان بار دیگر آشکارا این توافق را نقض کردند. دشمن حملات خمپاره‌ای و توپخانه‌ای در شهر جبرئیل و همچنین روستاهای آزادشده در رود ارس را آغاز کرده است. هیچ تلفاتی از پرسنل (جمهوری آذربایجان) برجای نمانده است. یگان‌های ما پاسخ متناسبی را انجام داده‌اند».

پیش از این نیز، ارمنستان بامداد امروز، جمهوری آذربایجان را به نقض توافق آتش‌‌بس که از ساعاتی قبل اجرایی شده بود متهم کرده بود و سخنگوی وزارت دفاع ارمنستان در بیانیه‌ای در توئیتر اعلام کرد: «دشمن از ساعت ۰۰:۰۴ تا ۰۲:۴۵ اقدام به شلیک گلوله‌های خمپاره در جهت شمالی و از ۰۲:۲۰ تا ۰۲:۴۵ اقدام به شلیک راکت در جهت جنوب کرد.»

دور جدیدی از تنش‌ها میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در تاریخ ۲۷ سپتامبر (۶ مهرماه) در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی آغاز شد و دو طرف یکدیگر را به حمله به قلمروهایشان متهم می‌کنند و این درگیری‌ها تا امروز ادامه داشته و جمهوری آذربایجان تأکید کرده است که ارمنستان باید از منطقه قره باغ خارج شود.

پیش از این، بامداد شنبه گذشته (۱۹ مهرماه) توافق آتش‌بس میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در خصوص منطقه مورد مناقشه قره باغ کوهستانی با میانجیگری مسکو حاصل شد اما درست ساعاتی قبل از آغاز اجرایی شدن آتش‌بس و بعد از اجرای آن، ایروان و باکو بدون توجه به تعهدات خود حملاتی را علیه مواضع یکدیگر ترتیب داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه ایران به شورای امنیت در پی حمله تجاوزکارانه آمریکا به نیروگاه هسته‌ای دارخوین


واکنش ریاض و ائتلاف سعودی به تحریم دریایی انصارالله علیه بنادر عربستان


صدای انفجار در کویت؛ پایگاه «عریفجان» هدف قرار گرفت


تجاوز جدید ارتش تروریستی آمریکا به ایران


روایت کامل از تجاوز امشب دشمن آمریکایی به خاک ایران


مقام مستعفی دولت ترامپ: ما قادر به شکست نظامی ایران نیستیم


سردار قاآنی: اسرائیل نه تنها مقاومت را متوقف نکرد بلکه مقاومت قوی‌تر از همیشه مسیرخود را ادامه می دهد


حزب‌الله: حماس با وجود ترور رهبرانش، قدرتمند باقی مانده است


گزارش العالم از آخرین حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان + فیلم


پیام تبریک وزیر امور خارجه به رئیس جدید دفتر سیاسی جنبش حماس