ماجرای داروهای ترانزیت شده به عراق

دوشنبه 28 مهر 1399
11:54
ماجرای داروهای ترانزیت شده به عراق سخنگوی سازمان غذا و دارو، در واکشن به مساله داروهای ترانزیت شده به کشور عراق، توضیحاتی ارائه داد.

العالم - ایران

کیانوش جهانپور، گفت: عراق یکی از کشورهایی است که ترانزیت دارو از ایران به آن صورت می‌گیرد.

وی افزود: فقط از ابتدای سال تاکنون هزار و ۷۰۰ تن محصول دارویی از ایران به کشور عراق ترانزیت شده است.

جهانپور ادامه داد: ترکیه به عنوان نخستین مبدا همچنین چین، هند، اندونزی و امارات عربی متحده نیز از جمله کشورهای مبدا هستند که دارو از آنها از مسیر ایران به عراق ترانزیت می‌شود.

جهانپور با تاکید بر اینکه اطلاعات این ترانزیت‌ها در گمرکات کشور موجود است، گفت: ترانزیت دارو بر اساس قوانین حمل و نقل داخلی و همچنین استانداردهای بین المللی از ایران به کشورهای همسایه از جمله عراق صورت می‌گیرد.

وی اضافه کرد: محموله اخیری که متأسفانه با رفتار غیررسانه‌ای مواجه شد نیز تنها از ایران ترانزیت شده بود.

سخنگوی سازمان غذا و دارو، گفت: هیچ داروی ایرانی در این محموله وجود نداشت و این داروها هیچ ارتباطی با زنجیره توزیع دارو در داخل کشور نداشتند و فقط این محصولات دارویی از مسیر ایران عبور کردند و به صورت ترانزیت از مبدا مشخص به عراق وارد شده است.

جهانپور افزود: اگر مشکلی در داخل عراق برای این محموله پیش آمده مربوط به تجار و واردکنندگان آن است که باید قوانین داخلی عراق را رعایت می‌کردند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد