در بحبوحه تنشها میان آذربایجان و ارمنستان؛

سناتور فرانسه لایحه «شناسایی رسمی جمهوری قره باغ» را ارائه می کند

سه شنبه 29 مهر 1399
08:21
سناتور فرانسه لایحه «شناسایی رسمی جمهوری قره باغ» را ارائه می کند یکی از قانونگذاران در پارلمان فرانسه از قصد خود برای تدوین و ارائه یک لایحه پیشنهادی جهت به رسمیت شناختن جمهوری خودخوانده قره باغ خبر داد.

العالم - اروپا

سناتور «والری بایه»، یکی از قانونگذاران در پارلمان فرانسه، روز دوشنبه اعلام کرد که قصد دارد یک لایحه پیشنهادی به مجلس سنا ارائه کند که بر اساس آن، دولت فرانسه جمهوری خودخوانده قره باغ (آرتساخ) را به رسمیت بشناسد.

طرح این لایحه در حالی صورت می‌گیرد که درگیری نظامی میان نیروهای آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه مورد مناقشه قره باغ از پایان ماه میلادی گذشته (سپتامبر) همچنان ادامه دارد.

سناتور بایه در یک پیام توئیتری نوشت: «مخالفت با پیشروی آذربایجان در منطقه قره باغ مخالفت با گسترش اسلام ترکیه در سرتاسر اروپاست. این هفته، من در مجلس سنا لایحه‌ای را مطرح خواهم کرد که [جمهوری] قره باغ (آرتساخ) را به رسمیت می‌شناسد و اقدامات ترکیه و آذربایجان را محکوم می کند».

این در حالی است که «ژان ایو لودریان» وزیر خارجه فرانسه هفته گذشته در مصاحبه با روزنامه فیگارو گفت که فرانسه باید در قبال مناقشه قره باغ موضعی میانه اتخاذ کند.

گفتنی است که از زمان شروع مجدد مخاصمه و درگیریها میان باکو- ایروان در منطقه قره باغ از ماه گذشته، دولت ترکیه به حمایت از آذربایجان متعهد شده است.

لازم به ذکر است که جمهوری خودخوانده قره باغ پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق در اوایل دهه ۱۹۹۰ میلادی اعلام استقلال کرد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

سپاه در برابر هرگونه نقض آتش بس حق پاسخ را قطعی می داند


پیام تبریک فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا به قالیباف درپی انتخاب مجدد به ریاست قوه مقننه


سردار شکارچی:اگر مورد حمله قرار بگیریم، حملات ما شدیدتر، سنگین‌تر و قوی‌تر خواهد بود


برگزاری راهپیمایی همبستگی با مقاومت در بیروت


رهبر انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


تل‌آویو: حزب الله هر نقطه‌ای را که بخواهد می‌تواند هدف قرار دهد


هاآرتص: کشورهای منطقه به دنبال ائتلاف با ایران هستند


تجاوز زمینی جدید رژیم اسرائیل به حومه قنیطره و درعا در جنوب سوریه


سیاستمدار عراقی: عملکرد موفق ایران سبب عقب نشینی واشنگتن شد


اسرائیل از ترس پهپادهای حزب الله، نیروهایش در جنوب لبنان را کاهش داد