روحانی در جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت:

گذر از شرایط کنونی اقتصادی و کم کردن فشار بر اقشار کم برخوردار هدف اصلی دولت است

سه شنبه 29 مهر 1399
13:37
گذر از شرایط کنونی اقتصادی و کم کردن فشار بر اقشار کم برخوردار هدف اصلی دولت است رئیس جمهور تاکید کرد: حفظ سلامت و جان مردم اولویت اول است. دولت تمام توان خود را برای حمایت از سلامت مردم به کار خواهد گرفت و دستگاه‏های مسئول موظف هستند هماهنگی لازم را در چرخه تولید، پخش و توزیع فراهم کنند تا دسترسی مطمئن و سریع مصرف کننده در سراسر کشور حاصل شود.

العالم _ ایران / اقتصادی

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهور، روز سه‌شنبه در یکصد و هفتاد و پنجمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی، پس از گزارش رئیس کل بانک مرکزی و وزرای صنعت، معدن و تجارت و اقتصاد و امور دارایی از وضعیت اقتصادی کشور در شش ماهه نخست و اقدامات برنامه‏ریزی شده برای مدیریت بخش پولی، ارزی و تجاری کشور در ماه‏های باقیمانده سال، گذر از شرایط کنونی اقتصادی با هدف کم کردن فشار بر اقشار کم برخوردار را به عنوان هدف اصلی دولت امکان‏پذیر دانست.

روحانی گفت: در شرایط خاص کنونی، استفاده از ظرفیت‏ها و ساز و کارهای اقتصادی کشور و اتخاذ تدابیر ویژه برای تامین کالاهای اساسی مردم و مواد اولیه کارخانجات و مقابله با تحریم‏های ظالمانه دشمن که به قصد فلج کردن تولید و اقتصاد وضع شده‏اند، از اولویت‏های برنامه اقتصادی دولت است.

رئیس جمهور تمهیدات لازم در حوزه سیاست‏های تجاری کشور، تامین منابع لازم برای ادامه طرح‏های عمرانی کشور با فروش سهام، دارایی‏های مازاد دولت و اوراق، اصلاح قانون مالیات‏ها، مدیریت نقدینگی برای کاهش نرخ تورم و جهت‏گیری به سمت تولید را از دیگر راهبردهای اقتصادی دولت برشمرد.

روحانی ضمن اشاره به دیگر برنامه‌های دولت برای برقراری ثبات در بازار ارز و کالا و کنترل گرانی افزود: اولویت‏بندی واردات متناسب با جریان درآمدی ارزی و اتخاذ تدابیر ویژه در خصوص ارز حاصل از صادرات برای نیازهای تولیدی و وارداتی کشور بر اساس تجارب ماه‏های اخیر از جمله اقدامات مهم دولت در حوزه سیاست‏های ارزی و کالایی کشور است.

رئیس جمهور با اشاره به وضعیت و شرایط تامین اقلام اساسی مورد نیاز مردم و تامین دارو در کشور گفت: در وضعیت فعلی، با امکانات موجود، دلیلی برای محدودیت در تامین کالاهای ضروری و دارو وجود ندارد. دستگاه‏های ذیربط در تامین کالا و دارو موظف و مکلف هستند با تلاش مضاعف، دسترسی مردم به این کالاها را فراهم کنند.

0% ...

آخرین اخبار

آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم


رایزنی عراق و ایران درباره مقدمات سفر الزیدی به تهران


انهدام یک فروند موشک کروز دشمن متجاوز در غرب کشور


گسترش تروریسم شهرک‌نشینان صهیونیست + فیلم


مناطق آزمایشی ابزاری برای باج‌گیری رژیم صهیونیستی از لبنان + فیلم


سردار قاآنی: مسیر پر افتخار مقاومت را ادامه خواهیم داد