پیشنهاد مسکو برای تمدید یک ساله پیمان اتمی با آمریکا

سه شنبه 29 مهر 1399
15:09
پیشنهاد مسکو برای تمدید یک ساله پیمان اتمی با آمریکا وزارت خارجه روسیه با اعلام آمادگی دوباره مسکو برای تمدید پیمان اتمی «استارت جدید» گفته این کشور حاضر است ذخیره‌سازی کلاهک‌ هسته‌ای را برای این منظور متوقف کند.

العالم - آمریکا

وزارت خارجه روسیه روز سه‌شنبه آمادگی مسکو برای تمدید پیمان اتمی «استارت جدید» را بار دیگر اعلام کرد و گفت این کشور حاضر است ذخیره‌سازی کلاهک هسته‌ای را برای این منظور متوقف کند.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، وزارت خارجه روسیه در این خصوص گفت: «پیشنهاد روسیه این است که پیمان "استارت جدید" برای یک سال دیگر تمدید شود و [این کشور] آماده است تا در کنار آمریکا تعهد سیاسی هر دو طرف به منظور متوقف کردن ذخیره‌سازی کلاهک‌ هسته‌ای طی این دوره را به عهده بگیرد.»

وزارت خارجه روسیه در ادامه افزود این اقدام تنها در صورتی اجرایی می‌شود که درخواست دیگری از طرف آمریکا مطرح نشود.

وزارت خارجه روسیه همچنین گفته هنوز هیچ پاسخ رسمی از سوی آمریکا برای تمدید این پیمان دریافت نکرده است و تنها برخی مقامات این کشور در رسانه‌های اجتماعی اظهار‌نظر کرده‌‌اند.

روسیه شانزدهم اکتبر طی نامه‌ای درخواست تمدید پیمان «استارت جدید» را مطرح کرد. در این نامه «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه این پیشنهاد را مطرح کرد.

پیشنهاد تمدید استارت جدید در حالی مطرح شده که این پیمان در ماه فوریه ۲۰۲۱ منقضی خواهد شد و نماینده آمریکا در امور کنترل تسلیحات گفته که واشنگتن و مسکو به توافق موقتی در خصوص تمدید این توافق رسیده‌اند.

با این وجود وزارت خارجه روسیه گفته هنوز پاسخی رسمی از سوی واشنگتن دریافت نکرده و منتظر این پاسخ خواهد بود.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد