کودکان یمن قربانی نفاق جامعه جهانی

چهارشنبه 30 مهر 1399
22:42
کودکان یمن قربانی نفاق جامعه جهانی مردم یمن به ویژه کودکان این کشور در شش سال گذشته نه فقط قربانی جنایات آل سعود و همپیمانان آن شدند بلکه قربانی نفاق جامعه جهانی به ویژه سازمان ملل متحد شدند که در برابر کشتار در یمن سکوت کردند.

العالم – کشکول

استفان دوجاریک سخنگوی سازمان ملل متحد در زمینه اوضاع یمن هشدار داد که خطر گرسنگی در این کشور میلیونها یمنی را تهدید می کند چرا که قیمت مواد غذایی 140 درصد نسبت به دوران قبل از جنگ افزایش یافته است.

وی افزود که کمکهای 16 برنامه سازمان ملل متحد به یمن نیز قطع شده که به معنای افزایش مرگ شهروندان به ویژه کودکان بر اثر گرسنگی، بیماری و بمباران است.

آمارهای سازمان ملل متحد حاکیست که در شش سال جنگ یمن، 112 هزار نفر که عمدتا غیرنظامیان بودند در جنگ کشته شده اند، 80 درصد از 30 میلیون جمعیت یمن در معرض گرسنگی قرار دارند و شهروندان به ویژه کودکان یمنی هر روز بر اثر گرسنگی، بیماری و بمباران کشته می شوند اما دنیا از ترس واکنش مربع شوم عربستان سعودی، امارات، آمریکا و رژیم صهیونیستی، در برابر این جنایت سکوت کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

ژاپن و کره‌جنوبی مدعی شلیک موشک بالستیک از سوی کره شمالی شدند


شناسایی و بازداشت ۲۱مزدور موساد و ۴ شرور عضو باند‌های مسلح شرارت در استان کرمان


هدف قرار دادن خطوط لوله نفت جایگزین عربستان/ ارتش یمن عملیات خود را به شمال دریای سرخ منتقل کرد


فرودگاه قلندیا؛ دروازه جدید اشغال برای یهودی‌سازی پیرامون قدس+ فیلم


۱۴ روز تا نهایی‌سازی مذاکرات غزه در بحبوحه پیچیدگی‌های جدید


۸۰۰ سازه آمریکایی خاکستر شد + فیلم


فرمانده نیروی هوایی ارتش: در برابر تجاوز دشمنان رهروانی جان بر کف خواهیم بود


شخصیت لبنانی خواستار توقف مذاکرات مستقیم با دشمن صهیونیستی شد


امیر سرتیپ اكرمی‌نیا: ارتش جمهوری اسلامی ایران کاملا آماده است


اعلام حمایت پاکستان از مذاکرات عمان درباره تنگه هرمز