شرکت بیش از ۴۷ میلیون نفر در انتخابات آمریکا

جمعه 2 آبان 1399
12:46
شرکت بیش از ۴۷ میلیون نفر در انتخابات آمریکا آمارهای جدید نشان می‌دهد تاکنون بیش از ۴۷ میلیون رای دهنده آمریکایی در انتخابات شرکت کرده‌اند.

العالم - آمریکا

به گزارش رویترز، آمارهای منتشر شده از سوی پروژه انتخابات آمریکا" حاکی است بیش از 47 میلیون رای دهنده تاکنون در انتخابات ریاست جمهوری 3 نوامبر 13 آبان ماه شرکت کرده اند. این رقم بیشتر از کل افرادی است که در سال 2016 میلادی در انتخابات زودهنگام شرکت بودند.

بر اساس این گزارش آمارهای منتشر شده نشان می دهد حدود 47.5 میلیون آمریکایی تاکنون آرا خود را به صندوق های رای انداخته اند که این رقم 8 برابر بیشتر از تعداد شرکت کنندگان در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری 2016 میلادی در زمان مشابه است.

در انتخابات ریاست جمهوری 2016 میلادی به طور کلی 47.2 میلیون نفر در انتخابات زودهنگام شرکت کردند.

شیوع ویروس کرونا موجب شده تا مردم آمریکا استقبال بیشتری از رای گیری زودهنگام نشان دهند.

بیشتر نظرسنجی ها نشان می دهد جو بایدن نامزد دموکرات ریاست جمهوری آمریکا نسبت به دونالد ترامپ پیشی گرفته است.

مایکل مک دونالد استاد دانشگاه فلوریدا که پروژه انتخابات آمریکا را هدایت می کند، بر این باور است که میزان مشارکت رای دهندگان در انتخابات به 150 میلیون نفر خواهد رسید که این رقم معادل 65 درصد واجدین رای دهی است، این بالاترین رکود مشارکت در انتخابات آمریکا از سال 1908 به شمار می رود.

ترامپ بارها بدون ارائه سند و مدرک مدعی شده است که انتخابات از طریق پستی یک تاکتیک از سوی دموکرات ها برای تقلب و دستکاری در نتایج انتخابات است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تجدید میثاق ارتش با آرمان‌های بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی


وزیرخارجه پاکستان: هدف ما نه تمدید آتش‌بس بلکه توقف جنگ است


پیام فرمانده کل قوا به مناسبت بیست و نهم فروردین ماه، خجسته زادروز ارتش جمهوری اسلامی ایران


۶ فرودگاه ایران بازگشایی شد


پاسخ عملی نیروی دریایی سپاه به بدعهدی آمریکا


گزارش خبرنگار العالم از رژه نظامی دختران ایرانی در تهران


ارتش قوی‌تر از همیشه با تهدیدهای منطقه‌ای مقابله می‌کند


گردان های سید الشهدای عراق: آتش‌بس لبنان، تسلیم شدن در برابر شروط ایران است


عراقچی: اقتدار امروز ایران وامدار مجاهدت‌ نیروهای مسلح جان‌برکف است


طرح دو فوریتی ثبت «روز ملی تنگه هرمز» در مجلس کلید خورد