آماده باش پزشکان داوطلب در ميدان اللؤلؤه

يکشنبه 8 اسفند 1389
12:06
پزشکان و پرستاران داوطلب در ميدان اللؤلؤه، يک چادر را با انواع داروها و دستگاههاي پزشکي براي هر گونه شرايط اضطراري مستقر کردند.
پزشکان و پرستاران داوطلب در ميدان اللؤلؤه، يک چادر را با انواع داروها و دستگاههاي پزشکي براي هر گونه شرايط اضطراري مستقر کردند. به گزارش پايگاه اطلاع رساني شبکه العالم، به نقل از روزنامه الوسط بحرين، پزشکان و پرستاران داوطلب همگام با مردم معترض که خواستار اصلاحات سياسي، اجتماعي و تعديل قانون اساسي هستند، براي عمل به سوگندي که ياد کرده اند، در ميدان اللؤلؤه مستقر شده اند. اين پزشکان پس از استقرار چادر در ميدان اللؤلؤه، بار ديگر حمله نيروهاي امنيتي به نيروهاي امدادگر و شکستن تجهزات و دستگاه هاي آنها هنگام انتقال مجروحان را محکوم کردند. پزشکان داوطلب و شرکت کننده در تحصن، با حمايت از مطالبات مردم، بر مشروع و قانوني بودن اين خواسته ها تاکيد کردند. پزشکان و پرستاران بحريني با تکذيب ادعاهاي مطرح شده مبني بر اينکه برخلاف تعهدات حرفه اي خود بيماران را در بيمارستانها و مراکز پزشکي رها کرده اند، تاکيد کردند: همه پزشکان و پرستاران در طول نوبت کاريشان، سرکار حضور داشته و کساني که در تحصن شرکت مي کنند، يا نوبت کاريشان تمام شده يا در مرخصي به سر مي برند . اين پزشکان اعلام کردند: برخي در صدد جلوگيري از تلاش پزشکان و پرستاران و انتشار اطلاعات نادرست و مسائل غيرواقعي هستند؛ اما همه مردم با منطق به اين بازي ها و تفرقه افکني ها پي برده و همه اين توطئه ها شکست خورده است.
کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند