مشاور ترامپ: تحریم‌های زیادی علیه ایران باقی نمانده است!

دوشنبه 5 آبان 1399
06:55
مشاور ترامپ: تحریم‌های زیادی علیه ایران باقی نمانده است!
مشاور امنیت ملی کاخ سفید می‌گوید که تا حالا تحریمهای زیادی علیه ایران و روسیه اعمال کرده‌ایم و فرصتهای چندانی برای اعمال تحریمهای جدید باقی نمانده است.

العالم - آمریکا

«رابرت اوبرایان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید می‌گوید که ایالات متحده تا کنون تحریمهای زیادی علیه ایران و روسیه اعمال کرده است و واشنگتن گزینه‌های کمتری برای محدودیتهای جدید علیه این دو کشور در اختیار دارد.

براساس گزارش خبرگزاری تاس، اوبرایان در پاسخ به سوالی درباره ادعای مداخله ایران و روسیه در انتخابات آمریکا و اقدامات مقابله جویانه واشنگتن در برابر آن افزود: یکی از مشکلاتی که ما با آن مواجه هستیم این است که ما در حال حاضر تحریمهای زیادی علیه تهران و مسکو وضع کرده‌ایم و بنابراین فرصتهای خیلی کمی (برای اعمال تحریمهای جدید) در اختیار داریم و چیز زیادی باقی نمانده است که بتوانیم انجام دهیم.

وی در عین حال تاکید کرد که کاخ سفید در حال بررسی همه اقدامات مهار احتمالی است که می‌تواند در این زمینه علیه ایران، روسیه و همچنین چین اعمال کند.

وی پیش از این نیز تاکید کرده بود که برای واشنگتن بسیار دشوار است که اهداف جدیدی را برای تحریمهای ضدروسی پیدا کند.

«جان راتکلیف» مدیر اطلاعات ملی آمریکا اخیرا مدعی شده که ایران و روسیه تلاش کردند تا در انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری آمریکا مداخله کنند.

وی که در کنفرانس خبری درباره موضوع امنیت انتخابات ریاست جمهوری صحبت می‌کرد، افزود: «ایران و روسیه بخشی از اطلاعات مشارکت کنندگان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را در اختیار دارند.»

این مقام آمریکایی در ادامه ادعاهایش گفت که تهران اقدام به ارسال ایمیل‌هایی به مشارکت کنندگان در انتخابات با هدف ارعاب آنها، شعله ور کردن ناآرامی‌های اجتماعی و آسیب رساندن به «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا کرده است.

راتکلیف گفت که ایران پشت فیلم ویدئویی است که نشان می‌دهد افراد می‌توانند رای تقلبی خود را حتی از خارج کشور بدهند.

مقامات آمریکایی پیش از این نیز بارها مدعی شده‌اند کشورهایی همچون روسیه، چین و ایران در تلاش هستند در انتخابات ریاست جمهوری ماه آینده آمریکا مداخله کنند.

ایران و روسیه این ادعاهای مقامات آمریکایی را قویا رد کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی