بی احترامی امیر مکه به احساسات مسلمانان/ اسلام، قرآن و پیامبر(ص) خط قرمز آل سعود نیست

دوشنبه 5 آبان 1399
16:24
بی احترامی امیر مکه به احساسات مسلمانان/ اسلام، قرآن و پیامبر(ص) خط قرمز آل سعود نیست در حالیکه فرانسه به ریاست جمهوری امانوئل مکرون با انتشار کاریکاتورهای موهن علیه پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) جنگی بی امان را علیه اسلام آغاز کرده، آل سعود، به جای مقابله با این بی حرمتی، نسبت به احساسات جریحه دار شده مسلمانان و توهین به اسلام، قرآن و عزت اسلامی بی توجه است.

العالم – درگوشی

از زمانی که آل سعود با حمایت استعمار انگلستان، عربستان سعودی را در جزیره العرب تشکیل داد، با فتاوای ابن عبدالوهاب، اقدام به قلع و قمع مسلمانان کرد و نه تنها هرگز حامی مسائل امت به ویژه آرمان فلسطین و انقلابهای ضد استعماری و ضد استبدادی نبود، بلکه با همدستی استعمار، به نشر اندیشه وهابیت پرداخت تا بیش از پیش وجهه اسلام را در جهان مخدوش کند.

در این میان و در حالیکه مسلمانان به خاطر این بی حرمتی خواستار تحریم کالاهای فرانسوی هستند، خالد الفیصل امیر مکه مکرمه دیداری دوستانه با لودویک بوی داشت که به گفته کارشناسان، بی حرمتی علنی به احساسات مسلمانان و نشانه ذلت آل سعود در برابر غرب است.

همزمان، هیات علمای بلندپایه عربستان سعودی پس از مدتها سکوت با صدور بیانیه ای فقط به این جمله اکتفا کرد که بی حرمتی به پیامبران به نفع جریانهای تندرویی است که می خواهند نفرت را در میان بشریت رواج دهند و اصلا اشاره ای به توهین به پیامبر اسلام (ص) نکرد.

کارشناسان معتقدند که در زمان بن سلمان، اسلام، قرآن و پیامبر (ص) خط قرمز برای آل سعود محسوب نمی شوند چرا که ترامپ، شرفی برای این خاندان باقی نگذاشته آنهم خاندانی که پادشاهش ملک سلمان فقط در یک گفت و گوی تلفنی نیم تریلیون دلار به ترامپ اعطا کرد.

آنان پرسیدند در صورتیکه یکی از کشورهای عربی و اسلامی حتی به شکل غیرعمد به پادشاه عربستان سعودی توهین می کرد، آل سعود چه رفتاری با آن می کرد، جز اینکه رابطه اش را قطع می کرد و جنگی همه جانبه علیه آن کشور به راه می انداخت اما در برابر توهین غرب به پیامبر گرامی اسلام حضرت محمد مصطفی (ص) و دین اسلام اینگونه ذلت بار ساکت است.

0% ...

آخرین اخبار

اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد


دیدارهای عراقچی با رئیس دفتر نخست‌وزیر و مشاور امنیت ملی عراق


نگرانی نتانیاهو از احتمال فروش اف-۳۵ به ترکیه


فراکسیون وفاداری به مقاومت: «توافق چارچوب» بدتر از توافق ۱۷ می است