خودزنی تروریست‌های وابسته به ترکیه در سوریه با دهها کشته و زخمی

چهارشنبه 7 آبان 1399
16:41
خودزنی تروریست‌های وابسته به ترکیه در سوریه با دهها کشته و زخمی
عناصر تروریستی وابسته به ترکیه در شهر رأس العین واقع در استان الحسکه سوریه به جان هم افتادند که در پی این درگیری، 15 غیر نظامی و 20 تروریست کشته و زخمی شدند.

العالم - سوریه

عناصر تروریستی وابسته به ترکیه در شهر «رأس العین» واقع در استان الحسکه (شمال شرق سوریه) بار دیگر به جان هم افتادند.

روزنامه العربی الجدید به نقل از منابعی که نخواستند نامشان فاش شود، گزارش داد، این درگیریهای شدید بین گروه‌های حاضر در گروه تروریستی «سلطان مراد» در ایست ‌و بازرسی «الدویره» در مرکز رأس العین رخ داد.

تروریستهای وابسته به سلطان مراد درباره اینکه چه گروهی کنترل این ایست‌ و بازرسی را در اختیار داشته باشد، به جان هم افتادند.

به گفته این منابع، این درگیریها به حملات راکتی منتهی شد و به چند منطقه در مرکز و اطراف رأس العین کشیده شد که در پی آن، پنج غیر نظامی کشته و 10 نفر دیگر نیز زخمی شدند.

منابع مذکور با اشاره به کشته و زخمی شدن حدود 20 نفر از عناصر تروریستی، تصریح کردند، فرماندهی گروه نخست بر عهده شخصی به نام «ابو مرعی» از استان دیرالزور و گروه دوم نیز از ریف حمص بودند و نام «لواء العزه» را برای گروه خود انتخاب کرده بودند.

به گفته این منابع، پس از وقوع درگیری، عناصر گروه تروریستی «جیش الشرقیه» از ابو مرعی حمایت کردند که همین مسئله باعث گسترش دامنه درگیریها شد.

رأس العین از 22 مهر ماه گذشته شاهد درگیریهای شدید بین عناصر جیش الشرقیه و سلطان مراد است که باعث افزایش ترس و نگرانی در میان ساکنان این شهر شده است.

تمامی این گروهها وابسته به گروه تروریستی «ارتش ملی سوریه» هستند که تحت حمایت ترکیه قرار دارد. این گروه سال گذشته، پس از بیرون راندن شبه‌نظامیان کُرد، رأس العین را به اشغال خود درآورد.

مناطقی که در اشغال این تروریستها قرار دارد، با ناامنی روبروست. آخرین نمونه این ناامنی، انفجار کامیون حامل مواد منفجره در حلب بود که باعث کشته و زخمی شدن 100 غیر نظامی شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تماس تلفنی وزیر خارجه مصر با ویتکاف در تلاش برای کاهش تنش در منطقه


درخواست کمک مالی دولتی شرکت‌های هواپیمایی آمریکا از ترامپ


نامه ستاد حقوق بشر ایران به یونیسف در محکومیت جنایات علیه کودکان کشورمان


جزئیات دیدار عراقچی با پوتین در سن پترزبورگ + فیلم و عکس


اذعان صدراعظم آلمان: ایران در جنگ قدرتمندتر و در مذاکره ماهرتر است


بیانیه مجمع تشخیص مصلحت نظام به مناسبت چهلمین روز شهادت دکتر علی لاریجانی


آغاز فرایند مستندسازی جرائم صهیو‌ـ‌آمریکایی برای پیگیری در مجامع بین‌المللی


کرملین: اهمیت دیدار پوتین و عراقچی غیرقابل انکار است


حکومیت اقدامات تروریستی و کشتار مردم و مقامات در کشور مالی


افزایش بهای نفت به ۱۰۸ دلار در هر بشکه