خورشید عامل برخورد سیارک با زمین می شود!

چهارشنبه 7 آبان 1399
18:52
خورشید عامل برخورد سیارک با زمین می شود! به دلیل تابش خورشید، سرعت حرکت سیارکی با عرض بیش از هزار فوت بیشتر شده و تخمین زده می شود در ۲۰۶۸ میلادی با زمین برخورد کند.

العالم - گوناگون

به نقل از دیلی میل، کارشناسان هشدار دادند سیارکی که الهه آشفتگی نام گرفته با سرعت بیشتری به سمت زمین حرکت می‌کند و ممکن است ۴۸ سال دیگر به زمین برخورد کند.

ستاره شناسان دانشگاه هاوایی تایید کرده‌اند سیارک آپوفیس سرعت حرکت خود را افزایش داده و اکنون شبیه یک پیشرانه کوچک رفتار می‌کند.

پیش از کشف افزایش سرعت حرکت آپوفیس، احتمال برخورد آن با زمین وجود نداشت. اما طبق یافته‌های جدید امکان دارد سیارک در ۱۲ آوریل ۲۰۶۸ میلادی با سیاره خاکی برخورد کند. چنین برخوردی فاجعه آمیز خواهد بود.

سیارک مذکور در سال ۲۰۰۴ میلادی کشف شد. از آن زمان تاکنون محققان مسیر مدار آن دور خورشید را رصد می‌کنند.

آنها در اوایل سال جاری میلادی با تلسکوپ سوبارو، آپوفیس را رصد کردند و پس از تحلیل اطلاعات متوجه افزایش سرعت آن در نتیجه رویدادی به نام «پدیده یارکوفسکی» شدند. پدیده هنگامی بروز می‌کند که بدنه سیارک تحت تابش نور خورشید داغ می‌شود و انرژی را به شکل گرما آزاد می‌کند و در نتیجه مانند یک پیشرانه در فضا حرکت می‌کند.

عرض آپوفیس بیش از هزار فوت است و تاثیر ناشی از برخورد آن با زمین معادل انفجار ۸۸۰ میلیون تی ان تی است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

تنگه هرمز؛ آنگاه که دریانوردی به نبردی بر سر نفوذ تبدیل می‌شود


پزشکیان: ایران را همه مردم نگه داشتند، نه فقط کسانی که در خیابان بودند


مهندسی حاکمیت؛ بازتعریف قواعد منازعه در نبرد روایت‌ها


غریب آبادی: تفاهم ایران و عمان درباره ترتیبات تنگه هرمز در آستانه نهایی شدن است


پایان دوران یکه‌تازی؛ واشنگتن میان مدیریت بحران و خروج آبرومندانه


اصرار نتانیاهو بر اشغالگری: هرگز اجازه تشکیل کشور فلسطین را نمی‌دهیم


عصبانیت ترامپ از پیروزی نامزد حامی فلسطین در میشیگان


حشدالشعبی هر گونه درگیری در شهر سامراء را تکذیب کرد


شهباز شریف: پاکستان به تلاش‌های خود برای صلح در منطقه ادامه می دهد


۴ نفر زخمی در حادثه چاقوکشی در لندن