عراقچی وارد مسکو شد

پنج‌شنبه 8 آبان 1399
02:24
عراقچی وارد مسکو شد

معاون سیاسی وزیر امور خارجه در دومین مقصد سفر منطقه ای برای حل مناقشه قره باغ وارد مسکو شد.

العالم-ایران

سید عباس عراقچی معاون سیاسی وزارت امور خارجه و فرستاده ویژه جمهوری اسلامی ایران و به منظور پیشبرد ابتکار ایران به منظور حل مناقشه قره باغ و رایزنی با مقامات روسیه بامداد امروز (پنجشنبه) وارد مسکو شد.

وی در بدو ورود به مسکو گفت: گروه مینسک امنیت و همکاری اروپا در طول ۳۰ سال گذشته‌ نتوانستند کاری برای حل اختلافات جمهوری آذربایجان و ارمنستان کنند و جمهوی اسلامی ایران با طرح ابتکاری خود تلاش دارد با همکاری منطقه ای به اختلافات باکو و ایروان پایان دهد که البته کار سختی برای‌ این هدف در پیش رو داریم.

سفر منطقه‌ای عراقچی برای حل مسالمت آمیز مناقشه قره باغ از باکو شروع شد و فردا پنجشنبه بعد از رایزنی با مقامات روسیه به ایروان و از آنجا به آنکارا سفر می کند.

عراقچی در پاین سفرش به باکو هم عنوان کرد که طرح ابتکاری ایران بسیار مورد توجه جمهوری آذربایجان قرار گرفته و ضمن تشریح ویژگی های طرح ابتکاری ایران برای حل مناقشه قره باغ گفت: برخورد جمهوری آذربایجان با این طرح مثبت و سازنده بود.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است