ادامه مذاکرات غیرمستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی درباره ترسیم مرزهای آبی

پنج‌شنبه 8 آبان 1399
14:57
ادامه مذاکرات غیرمستقیم لبنان و رژیم صهیونیستی درباره ترسیم مرزهای آبی منابع خبری روز پنجشنبه از آغاز ادامه مذاکرات لبنان و رژیم صهیونیستی درباره ترسیم مرز دریایی خبر دادند.

العالم ـ لبنان

هیات گفت وگوکننده لبنانی منتظر پاسخ نماینده سازمان ملل در باره مستنداتی است که روز گذشته به این نماینده درباره ترسیم مرز داده شده است.

هیأت لبنانی روز گذشته (چهارشنبه) مستندات خود را برای مذاکره در خصوص مساحت ۲ هزار و ۲۹۰ کیلومتر مربع ارائه کرده بود.

بر اساس این گزارش، هیات رژیم صهیونیستی روز گذشته به پایبندی و اصرار لبنان درباره نقاط مرزی اعتراض کرده است.

دومین جلسه مذاکرات ترسیم مرزی لبنان و رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه با میانجی گری آمریکا در منطقه الناقوره واقع در جنوب لبنان برگزار شد.

جلسه دوم مذاکرات تیم‌های مذاکرات لبنان و فلسطین اشغالی بر سر ترسیم مرزهای آبی مانند جلسه اول به صورت غیرمستقیم برگزار شده است.

به گزارش ایرنا، دور اول مذاکرات غیرمستقیم برای ترسیم مرزهای دریایی میان لبنان و رژیم صهیونیستی پیشتر در مقر فرماندهی نیروهای حافظ صلح سازمان ملل (یونیفل) در منطقه "الناقوره" در جنوب لبنان برگزار شد.

لبنان و چند کشور دیگر حاشیه شرقی دریای مدیترانه و رژیم صهیونیستی بر سر مرزهای دریایی اختلاف شدید دارند، زیرا این منطقه سرشار از منابع نفت و گاز اعلام شده است.

0% ...

آخرین اخبار

رژیم صهیونیستی دو قتل عام وحشتناک علیه غیرنظامیان و سربازان لبنانی مرتکب شدند


جنایت تازه اشغالگران در غزه؛ حمله به مرکز "النور" ۱۵ شهید و زخمی برجا گذاشت + فیلم


حماس: کشتار آوارگان در غزه تلاشی آشکار برای تخریب آتش‌بس است


مومنی در شانگهای: وقت مواضع صریح فرا رسیده است


اشغال الشقیف؛ دستاورد راهبردی یا سرپوشی برای ناکامی‌های نتانیاهو؟


برافراشته شدن پرچم فلسطین بر فراز کاخ ریاست جمهوری اسلوونی +فیلم


شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است