واکنش ماهاتیر محمد به اسلام ستیزی ماکرون

جمعه 9 آبان 1399
13:42
واکنش ماهاتیر محمد به اسلام ستیزی ماکرون نخست وزیر سابق مالزی با اشاره به قتل‌های عام‌های فرانسه در گذشته، در صحفه توئیتر خود نوشت که مسلمان‌ها حق دارند عصبانی باشند و فرانسوی‌ها را تنبیه کنند.

العالم - آسیا

ماهاتیر محمد با تاکید بر اینکه به آزادی بیان اعتقاد دارد، گفت اما نباید از آن برای بی حرمتی به دیگران استفاده کرد.

این اظهارات نخست وزیر سابق مالزی پس از آن مطرح شد که که روز پنجشنبه به دنبال حمله با چاقو در نزدیکی کلیسایی در شهر نیس فرانسه 3 نفر کشته و چندین نفر دیگر زخمی شده‌اند.

ماهاتیر محمد با اشاره به قتل‌های عام‌های فرانسه در گذشته، در صحفه توئیتر خود نوشت که مسلمان‌ها حق دارند عصبانی باشند و فرانسوی‌ها را تنبیه کنند.

توئیتر این توئیت ماهاتیر محمد را به دلیل آنچه نقض قوانین خود خوانده است، حذف کرد.

نخست وزیر سابق مالزی همچنین امانوئل مکرون را فردی « بسیار مبتدی » توصیف کرد.

وی افزود : «فرانسوی‌ها به شهروندان خود باید احترام به احساسات دیگران را یاد دهند. چون آنها به خاطر اقدام یک فرد عصبانی، همه مسلمانان و مذهب مسلمانان را متهم می کنند، مسلمانان حق دارند فرانسوی ها را تنبیه کنند. تحریم، جبران کارهای بدی را نمی‌کند که فرانسوی‌ها در طول سال‌ها انجام داده‌اند.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

ترکیه: هواپیمای رئیس رژیم صهیونیستی نمی‌تواند از حریم‌هوایی ما عبور کند


تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا