رییس صداوسیما: مکرون باید پاسخگو باشد

شنبه 10 آبان 1399
15:50
رییس صداوسیما: مکرون باید پاسخگو باشد رییس صداوسیما در پیامی ضمن محکومیت اهانت به ساحت مقدس اسلام و پیامبر اعظم (ص) در فرانسه به بهانه آزادی بیان، فاش کردن نقشه پشت پرده این دسیسه را وظیفه مهم همه آزادگان دانست.

العالم - ایران / سیاسی

متن پیام رئیس سازمان صداوسیما به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

سلام خدا بر محمد ص خاتم پیامبران

سلام خدا به همه انبیا الهی

اهانت به ادیان و ساحت مقدس اسلام و پیامبر اعظم (ص) که هر از چند گاهی به تحریک صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها در اروپا اتفاق می‌افتد، هرچند خود، نفرت‌انگیز است، اما ریشه در دسیسه‌ها و فتنه‌انگیزی‌های آنان دارد.

مکرون در قامت دنباله‌رو صهیونیست‌ها و ترامپ با حمایت از اهانت کنندگان به ساحت پیامبر اعظم (ص) و به بهانه آزادی بیان، موجب خشم ملت‌های مسلمان و تخریب وجهه ملت فرانسه در دیده جهانیان و نیز افزایش محبوبیت پیامبر اکرم (ص) در بین مسیحیان و افزایش وحدت مسلمانان شد.

مکرون باید در قبال این ظلم بزرگ به بشریت، مسلمانان جهان و حتی مسیحیان، به‌ویژه قربانی کردن منافع و شأن ملت فرانسه در پای صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها و نیز سو استفاده از مفهوم آزادی بیان پاسخگو باشد.

فاش کردن نقشه پشت پرده این دسیسه وظیفه مهم همه آزادگان جهان است و انشا الله دراین‌باره گام‌های بلندی برداشته خواهد شد.»

0% ...

آخرین اخبار

دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران


ادامه نقض‌ آتش‌بس در لبنان و پاسخ کوبنده حزب‌الله به اشغالگران


محسنی اژه‌ای: آغوش وطن به روی میهن‌دوستان باز است


سپاه: چهار نفر از اعضای گروهک‌های تجزیه‌طلب دستگیر شدند


دولت اختیار اعلام گروه‌های تروریستی را به شعام سپرد


ایران: مسئولیت اخلال در امنیت تنگه هرمز بر عهده آمریکا است


۶ فرودگاه کشور عملیاتی شدند


ضربه سپاه به گروهک‌های تروریستی تجزیه طلب در غرب ایران