سخنگوی اردوغان کرونا گرفت

يکشنبه 11 آبان 1399
03:28
سخنگوی اردوغان کرونا گرفت ابراهیم کالین، سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه اعلام کرد که به کووید-19 مبتلا شده است.

العالم - ترکیه

کالین در حساب کاربری خود در توییتر از ابتلای خود به کرونا خبر داد. به گفته فخرالدین کوجا وزیر بهداشت ترکیه، پاندمی کووید در ترکیه در موج دوم به اوج خود رسیده است.

سخنگوی اردوغان در توییتر نوشت: «من در مرحله پایاینی درمان این بیماری قرار دارم. علایم این بیماری در من سبک است. حالم خوب است. از تمام افرادی که با من تماس گرفتند و جویای حال من شدند و برایم دعا کردند، سپاسگزارم».

تعداد موارد شناسایی شده ابتلا به ویروس کرونا در ترکیه روز قبل 2322 مورد اعلام شد که بالاترین رقم از پایان آوریل در این کشور است.

مدتی قبل نیز، وزیر کشور ترکیه در حساب توئیتری خود نوشت:« روز 26 اکتبر حال اعضای خانواده من بد شد، آزمایش ویروس کرونا همسر، دخترم و من مثبت اعلام شد. ما در خانه تحت درمان قرار گرفتیم، دیروز به توصیه پزشکان در بیمارستان بستری شدیم. الان کمی بهتر شده‌ایم».

0% ...

آخرین اخبار

تحلیل تلگراف از تنگه هرمز به عنوان سلاحی قدرتمندتر از بمب هسته‌ای برای ایران


تحلیلگر پیشین سیا: توهم ترامپ از فروپاشی سریع ایران متأثر از دیدگاه‌های نتانیاهو بود


فاجعه میناب از نتایج سکوت جامعه جهانی در جنایات آمریکا در یمن بود


مسکو: تجاوز غیرقانونی به ایران ضربه‌ای جدی به پیمان «ان پی تی» زد


تهدید قانونی دموکرات‌ها به شکایت از ترامپ


تیم ملی واترپلو ایران قهرمان بازی‌های آسیایی ساحلی شد


معاون سابق موساد: تمام برآوردهای ما اشتباه بود ایرانی‌ها هرگز تسلیم نمی‌شوند


دبیرکل اتحادیه عرب: صهیونیست‌ها ریشه اصلی بی‌ثباتی در منطقه هستند


نامه ایروانی به سازمان ملل درباره توقیف کشتی های ایران توسط آمریکا


اعلام تحریم‌های خصمانه جدید آمریکا علیه ایران