ترامپ از بایدن در آیووا پیشی گرفت

يکشنبه 11 آبان 1399
16:49
ترامپ از بایدن در آیووا پیشی گرفت نتایج یک نظرسنجی در ایات «آیووا» از برتری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی آمریکا بر رقیب دموکرات خود «جو بایدن» حکایت دارد.

العالم - آمريكا

در حالیکه تنها 2 روز تا برگزاری انتخابات 2020 آمریکا باقی مانده، تازه ترین نظرسنجی‌ها که روز شنبه در ایالت «آیووا» انجام شد حاکی از برتری «دونالد ترامپ» رئیس جمهور کنونی این کشور بر رقیب خود «جو بایدن» است.

به نوشته وبگاه «هیل» در نظرسنجی مشترک «Selzer & Co.of Des Moines» دونالد ترامپ توانست 48 درصد آرا هواداران را در آیووا جمع کند در حالیکه جو بایدن 41 درصد آرا را به خود اختصاص داد. این ارقام نشان دهنده پیش افتادن ترامپ از بایدن در این ایالت به نسبت نظرسنجی قبلی است.

در نظرسنجی دانشگاه «مانماوث» که اوائل ماه جاری میلادی برگزار شد نیز ترامپ 48 درصد آرا را به خود اختصاص داد در حالیکه بایدن 47 در صد آرا را کسب کرد. در نظرسنجی این دانشگاه در ماه سپتامبر (مهر) هر دو کاندیدای ریاست جمهوری 47 در صد آرا را کسب کردند.

نظرسنجی روزنامه «یواس‌ای تودی» که یک هفته پس از آخرین مناظره انتخاباتی دونالد ترامپ و جو بایدن انجام شده نیز از مقبولیت ۵۲ درصدی جو بایدن در مقابل ۴۴ درصدی ترامپ خبر می‌دهد. ترامپ طی روزهای گذشته تجمع‌های انتخاباتی متعددی را برگزار کرده که همین موضوع سبب سفرهای زیادی در شهرهای اطراف برگزاری تجمع‌‌های انتخاباتی وی شده است.

اگرچه اغلب تجمع‌های انتخاباتی ترامپ در فضای آزاد برگزار می‌شود، اما افرادی که در آن حضور پیدا می‌کنند اکثرا در نزدیکی هم قرار گرفته و بسیاری از آنها از ماسک استفاده نمی‌کنند. ترامپ نیز خود موضوع استفاده از ماسک را سیاسی کرده و خبرنگاران و جو بایدن را که از ماسک استفاده می‌کنند مورد تمسخر قرار می‌دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید