بایدن: ترامپ را اخراج و فائوچی را استخدام می‌کنم

سه شنبه 13 آبان 1399
10:50
بایدن: ترامپ را اخراج و فائوچی را استخدام می‌کنم «جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها در پاسخ‌ به اظهارات اخیر رئیس‌جمهور آمریکا درباره «آنتونی فائوچی» تأکید کرد که اگر رئیس‌جمهور شوم، ترامپ را اخراج می‌کنم و دکتر فائوچی را استخدام خواهم کرد.

العالم - امریکا

«جو بایدن» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا به وعده «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا برای اخراج دکتر «آنتونی فائوچی» مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا پاسخ صریحی داد.

بنا بر گزارش شبکه روسی «راشاتودی»، بایدن شب گذشته در تجمع انتخاباتی خود در «اوهایو» در خصوص اظهارنظرات اخیر ترامپ درباره فائوچی گفت: «شب گذشته ترامپ گفت که قصد دارد دکتر فائوچی را اخراج کند. من ایده بهتری دارم. مرا انتخاب کنید و من دکتر فائوچی را استخدام می‌کنم! و دونالد ترامپ را اخراج می‌کنم».

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا روز یکشنبه هفته جاری در جمع هوادارنش در میامی گفت «آنتونی فائوچی» متخصص ارشد بیماری‌های عفونی دولت خود را اخراج خواهد کرد.

غروب یکشنبه به وقت آمریکا، ترامپ در سخنانی از پوشش رسانه‌ها از همه‌گیری کرونا انتقاد کرد و گفت بعد از انتخابات روز سه‌شنبه دیگر زیاد در این خصوص نخواهید شنید. به محض گفتن این سخنان، طرفداران ترامپ که بیشتر آن‌ها ماسک نزده بودند، با صدای بلند شعار «فائوچی را اخراج کن» سر دادند.

جو بایدن در گذشته نیز وعده داده بود که در صورت پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا با فائوچی همکاری خواهد کرد و فائوچی نیز در مصاحبه اخیر خود از عملکرد جو بایدن در جدی گرفتن این بیماری تمجید کرده و از دولت کنونی کشورش خواست تغییرات فوری به منظور رفع این خطر را اعمال کند.

«برنی سندرز» نامزد پیشین دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نیز پس از اظهارات شب گذشته جو بایدن در خصوص استخدام فائوچی در پیامی در صفحه توییتر خود نوشت: «ترامپ را اخراج کنید. فائوچی را نگه دارید. ماسک استفاده کنید. به جنگ علیه علم پایان دهید. رأی دهید! رأی دهید! رأی دهید».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان: جامعه را نمی‌توان با امر و نهی اداره کرد/ در روابط با همسایگان گام های مؤثری برداشته ایم


عراقچی خطاب به همسایگان: زمان اتکا به خود و برادری واقعی فرا رسیده است


بیانیه مهم مقاومت اسلامی عراق درباره پاسخ به آمریکا و عربستان


کارمند آمریکایی به خاطر سر دادن شعار «فلسطین آزاد» بیکار شد


بیانیه مهم نیروهای مسلح یمن در پاسخ به تجاوزات آل سعود


کارشناس نظامی یمنی: عملیات یمن، طرح گسترده عربستان را خنثی کرد +فیلم


بقائی: پیش از آنکه کسی بتواند ادعای غنائم جنگی کند، ابتدا باید در جنگ پیروز شده باشد


بن حبتور: رویکرد تهاجمی حکومت عربستان علیه همه مردم یمن است


سردرگمی تل‌آویو در برابر توافق و افزایش ترس از امتیازدهی آمریکا! +فیلم


درخشش جوانان ایران در المپیاد جهانی هوش مصنوعی


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید