رویترز خبر داد:

آخرین تلاش های ترامپ برای فروش ۱۸ پهپاد به ارزش۳ میلیارد دلار به امارات

جمعه 16 آبان 1399
13:46
 آخرین تلاش های ترامپ برای فروش ۱۸ پهپاد به ارزش۳ میلیارد دلار به امارات وزارت خارجه آمریکا به صورت غیر رسمی کنگره را از برنامه فروش ۱۸ پهپاد MQ-۹B به ارزش ۲.۹ میلیارد دلار به امارات متحده عربی مطلع کرده است. این آخرین تلاش ها در دولت دوره اول ترامپ است که در بحبوحه التهابات انتخاباتی این روزهای آمریکا صورت می گیرد.

العالم ـ آمریکا

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه، این اقدام در حالی صورت می‌گیرد که هفته گذشته اخباری در مورد فروش قطعی جنگنده اف ۳۵ به امارات مطرح شده بود.

از زمان تغییر موضع دولت ترامپ در توافقنامه‌های تسلیحاتی با ۳۴ کشور برای اعطای مجوز فروش پهپادهای بیشتر به متحدان آمریکا، این اولین گام صادرات پهپادهای مسلح از آمریکا به شمار می‌رود.

ابوظبی مدت زیادی خواهان خرید پهپاد از آمریکا است و پس از تغییر سیاست آمریکا در این زمینه جزو اولین مشتری‌های در صف برای خرید پهپاد به حساب می‌آید. توافق ۶۰۰ میلیون دلاری فروش ۴ پهپاد غیر مسلح MQ-۹B به تایوان اولین مورد بود که روز سه شنبه به صورت رسمی در کنگره مطرح شد.

کمیته‌های امور خارجه مجلس نمایندگان و روابط خارجی سنا آمریکا که به نقش امارات در کشتار غیر نظامیان در جنگ داخلی یمن به شدت انتقاد کردند، می‌توانند فروش این تسلیحات را بررسی و در نهایت پیش از اعلام رسمی وزارت خارجه آمریکا، آن را رد کنند.

به نوشته رویترز، پهپادهای مسلح MQ-۹B با رادارهای دریایی تجهیز و احتمالا در سال ۲۰۲۴ تحویل داده خواهند شد. یک منبع آگاه اعلام کرد که بسته تسلیحاتی اعلام شده به کنگره ۱۵ پهپاد به همراه سه پهپاد اضافی می‌باشد.

امارات همچنین به دنبال جنگنده بوئینگ EA-۱۸G گرولر می‌باشد که قادر به اختلال در سیستم‌های راداری و دیگر قابلیت‌های پیشرفته است و توسط نیروهای هوایی آمریکا و استرالیا مورد استفاده قرار می‌گیرد. امارات ذیل توافق عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی، از آمریکا قول دریافت تسلیحات پیشرفته را گرفته است، اما تحویل این تسلیحات از جمله جنگنده رادار گریز اف ۳۵ به شدت با نگرانی صهیونیست‌ها مواجه است.

اعلام رسمی تحویل ۵۰ جنگنده اف ۳۵ شرکت لاکهید مارتین به امارات روز ۲۹ اکتبر صورت گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

نخست وزیر کانادا: آمریکا به ما حمله کرد/ ما در جنگ تجاری هستیم


سفر فرمانده ارتش پاکستان به تهران


پزشکیان: تلاش می‌کنیم خدمتگزار مردم باشیم/ دنیا در برابر قدرت ایران حیرت کرد


یمن یکدست سبزپوش شد +عکس و فیلم


تماس تلفنی وزیر امور خارجه و فرمانده ارتش پاکستان


تجدید میثاق رئیس جمهور و اعضای هئیت دولت با آرمان‌های امام راحل +عکس


ایران در مسیر رشد و تکامل دفاعی و سیاسی است


نیکزاد: در صورت تجاوز دشمن، با تمام قدرت با آن مقابله خواهیم کرد


عارف:‌نمی‌گذاریم تروریسم اقتصادی معیشت مردم را هدف بگیرد


پیام تهران به عاملان و حامیان جنایت‌ در روز جهانی قربانیان تروریسم + ویدئو