باکو: ۱۶ روستای دیگر قره‌باغ را آزاد کردیم

شنبه 17 آبان 1399
13:54
باکو: ۱۶ روستای دیگر قره‌باغ را آزاد کردیم
الهام علی اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان اعلام کرد که نیروهای این کشور 16 روستای دیگر در منطقه قره‌باغ کوهستانی را از کنترل نیروهای ارمنستانی خارج و آزاد کردند.

العالم _ آسیا

به رغم تلاش‌ها برای متوقف کردن درگیری‌ها بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان بر سر منطقه قره‌باغ کوهستانی درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و باکو از «آزادسازی ۱۶ روستای دیگر» خبر داد.

خبرگزاری آناتولی گزارش داد، الهام علی اف رئیس‌جمهور جمهوری آذربایجان در توییتر خود خبر داد که ارتش این کشور توانست ۱۶ روستای دیگر را در منطقه قره‌باغ کوهستانی «آزاد» کند.

به گفته علی‌اف، ۱۶ روستا در «فضولی، جبرائیل، زنگیلان، گبادلی، خوجالی» منطقه شمالی قره‌باغ کوهستانی از سیطره نیروهای ارمنستانی بیرون آمد و تحت کنترل جمهوری آذربایجان قرار گرفت.

اطلاع‌رسانی تازه رئیس‌جمهور آذربایجان درباره تحولالت میدانی درگیری‌ها در شرایطی انجام شده که تحرکات بین‌‍المللی برای متوقف کردن درگیری‌ها بین باکو و ایروان بر سر قره‌باغ کوهستانی همچنان بی نتیجه بوده است.

جمهوری آذربایجان اعلام کرده که این کشور بنا بر قطعنامه‌های سازمان ملل درصدد بازگرداندن اراضی اشغالی خود در قره‌باغ کوهستانی است اما ارمنستان ضمن مخالفت با این اقدام به تحرکات بین‌المللی برای به رسمیت شناختن حق استقلال «جمهوری خودخوانده قره‌باغ» شدت داده است.

همزمان با این تحولات و به رغم موافقت چند باره باکو و ایروان با توافق آتش‌بس، درگیری‌ها همچنان ادامه دارد و دو طرف، دیگری را به نقض آتش‌بس متهم کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند


نتانیاهو میان فشار آمریکا و خطر سقوط سیاسی + فیلم