بحرین بانک‌های ایرانی را توقیف و جریمه کرد

شنبه 17 آبان 1399
19:12
بحرین بانک‌های ایرانی را توقیف و جریمه کرد دادگاه عالی کیفری بحرین، بانک مرکزی و چند بانک ایرانی و مقامات آنها در این کشور را به پرداخت جریمه و توقیف دارایی و زندان محکوم کرد.

العالم - ایران

دادگاه عالی کیفری بحرین، بانک مرکزی و چند بانک ایرانی و مقامات آنها در این کشور را به پرداخت جریمه و توقیف دارایی و زندان محکوم کرد.

نایف یوسف محمود، دادستان کل جرایم مالی و پولشویی بحرین گفت: این دادگاه مقامات فیوچر بانک (بانک المستقبل) را به پنج سال زندان و پرداخت جریمه به مبلغ یک میلیون دینار بحرین محکوم کرده است.

این دادگاه همچنین بانک مرکزی ایران و دیگر بانک‌های مشارکت کننده را هر کدام به پرداخت یک میلیون دینار بحرین محکوم کرد که در مجموع مبالغ جریمه‌ها به 49 میلیون دینار افزایش یافت.

همچنین 173 میلیون دلار از دارایی این بانک‌ها مصادره شده است.

مقامات بحرینی مدعی هستند که یک طرح مخفیانه توسط ایران برای دور زدن تحریم ها از طریق فیوچر بانک (بانکی تاسیس شده با همکاری بانک ملی و بانک صادرات ایران) را کشف کرده‌اند که تجارت‌های غیرقانونی میان ایران و شرکای خارجی‌اش را پنهان می‌کرده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها