بایدن «اخراجی ترامپ» را رئیس کارگروه کرونا کرد

دوشنبه 19 آبان 1399
14:47
بایدن «اخراجی ترامپ» را  رئیس کارگروه کرونا کرد نامزد حزب دموکرات و مدعی پیروزی در انتخابات آمریکا یکی از مقامات برکنار شده بخش بهداشت و درمان ارتش را به عنوان رئیس کارگروه مبارزه با ویروس کرونا در دولت خود انتخاب کرد.

العالم - آمریکا

«جو بایدن» نامزد حزب دموکرات مدعی پیروزی در انتخابات آمریکا، «ویوک مورتی» یکی از مقامات ارشد سابق در ارتش را به‌عنوان یکی از روسای کارگروه ویژه مبارزه با کرونا در دولتش انتخاب کرد.

به نوشته روزنامه «ایندیپندنت»، «کیت بدینگفیلد» معاون مدیر کارزار انتخاباتی بایدن در مصاحبه‌ای گفت، مورتی در کنار‌ «دیوید کسلر» کمیسیونر سابق سازمان غذا و داروی آمریکا قرار است کارگروه ۱۲ نفره مبارزه با کرونا را رهبری کنند.

بدینگفیلد افزود: «این دو نفر از ماه مارس (فروردین) ، در کارزار انتخاباتی بایدن به عنوان مشاور امور مربوط به شیوع ویروس کرونا فعالیت داشته‌اند».

به گزارش شبکه «سی‌اِن‌اِن»، علاوه بر این دو، «مارسلا نانز اسمیت» استاد دانشگاه ییل آمریکا نیز به این کارگروه ملحق خواهد شد.

بایدن قرار است امروز (دوشنبه) به صورت رسمی تشکیل این کارگروه را که پیش‌تر وعده تشکیل آن را داده بود اعلام کند.

بدینگفیلد در ادامه گفت:‌ «او (بایدن) کار دولت انتقالی را از اول هفته (دوشنبه) آغاز خواهد کرد. او تماس‌هایی خواهد داشت و برای مردم آمریکا اطلاع رسانی خواهد کرد که چگونه به وعده‌های انتخاباتی خود عمل خواهد کرد».

ویوک مورتی در سال ۲۰۱۷ و به دستور «دونالد ترامپ» از ریاست بخش بهداشت و درمان ارتش آمریکا استعفا کرد. او یکی از منتقدان اصلی سیاست‌های دولت آمریکا در قبال کنترل شیوع ویروس کرونا طی یک سال گذشته بود.

این پزشک هندی‌الأصل، اوایل مهر ماه در مصاحبه با روزنامه «واشنگتن پست» درخصوص سیاسی‌سازی واکسن کرونا و توزیع پیش از موعد آن توسط ترامپ هشدار داده و از او خواسته بود از نادیده گرفتن توصیه‌های علمی دست بردارد.

0% ...

آخرین اخبار

پاکستان: تجاوزات اسرائیل منجر به تضعیف تلاش‌ها برای صلح در منطقه می‌شود


سفیر پاکستان در واشنگتن: لبنان بخشی از آتش‌بس ایران و آمریکاست


پاسخ موشکی مقاومت اسلامی لبنان به جنایات رژیم صهیونیستی در این کشور


مقاومت عراق: اسرائیل باید بهای تجاوز خود به لبنان را بپردازد


پزشکیان در گفتگو با مکرون: آتش‌بس در لبنان جزو شروط طرح ۱۰ ماده‌ای ایران بوده است


حزب‌الله: جنایت دشمن، عزم ما را برای مقاومت بیشتر می‌کند


قالیباف: پس از ۳ نقض کلیدی چارچوب مورد توافق، آتش‌بس و مذاکره ‌بی‌معناست


رای گیری دموکرات‌های سنا هفته آینده درباره اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران


عراقچی: جهان در حال نظاره است که امریکا به تعهداتش عمل می کند یا نه!


ایران جنایات رژیم صهیونیستی به لبنان را بشدت محکوم کرد