پوتین: تمام واکسن‌های کرونای ساخت روسیه موثر هستند

سه شنبه 20 آبان 1399
17:07
پوتین: تمام واکسن‌های کرونای ساخت روسیه موثر هستند
رئیس جمهور روسیه با اشاره به موثر بودن همه واکسن‌های ضد کرونای ساخت روسیه، از کشورهای دیگر درخواست کرد تا فرایند ساخت واکسن کرونا سیاسی نشود.

العالم - اروپا

رئیس جمهور روسیه روز سه شنبه از موثر بودن همه واکسن‌های روسی ضد کرونا خبر داد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با ذکر موثر بودن همه واکسن‌های کرونای ساخت این کشور افزود که روسیه به زودی سومین واکسن ضد کرونا را ثبت خواهد کرد.

پوتین از آمادگی روسیه برای همکاری با کشورهای دیگر برای تولید واکسن کرونا خبر داد اما نسبت به سیاسی کردن پروسه ساخت واکسن کرونا هشدار داد. روز گذشته شرکت «فایزر» و «بایو ان تک» در آمریکا مدعی شدند که واکسن ضد کرونای آنها بیش از 90 درصد موثر بوده است.

چندی قبل معاون نخست وزیر روسیه در همایش بین‌المللی «علم و فناوری» در شهر «سوچی» گفت، واکسن ضد کرونای ساخت روسیه که «اسپوتنیک» نام دارد اثربخشی، قابلیت و ایمنی خود را اثبات کرده است. «دیمیتری چرنیشنکو» معاون نخست وزیر روسیه در سخنرانی خود گفت، همانطور که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل گفت، روسیه آماده است تا تجربیات خود را در زمینه مبارزه با ویروس کرونا با جهان به اشتراک گذارد.

این مقام ارشد دولت روسیه به توزیع بدون قید و شرط واکسن اسپوتنیک به سایر کشورها اشاره کرد و افزود، این واکسن قابلیت، ایمنی و اثر بخشی خود را ثابت کرده است.

مقامات روس چندی قبل اعلام کردند روسیه آزمایشات مرحله سوم واکسن کروناویروس خود موسوم به اسپوتنیک را آغاز کرده است. «میخائیل موراشکو»، وزیر بهداشت این کشور گفت ۳۱ هزار نفر برای انجام آزمایشات مرحله سوم واکسن آماده هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرستاده ویژه کره‌جنوبی به ایران می‌آید


تلگراف: ضرر هنگفت کشورهای حاشیه خلیج فارس به دلیل جنگ‌افروزی ترامپ


وزیر دفاع پاکستان: اسرائیل شری برای بشریت است


رئیس شرکت نفت امارات: اجازه تردد کشتی ها در تنگه هرمز با ایران است


هشدار شدیداللحن وزیر خارجه به آمریکا و نقش مخرب نتانیاهو


پیام حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای رهبر معظّم انقلاب اسلامی به‌مناسبت چهلمین روز شهادت قائد عظیم‌الشأن انقلاب و مسائل مهم مربوط به جنگ تحمیلی سوم


پزشکیان: ثبات امروز کشور حاصل همدلی مردم، دولت و نیروهای مسلح است


ادعای نتانیاهو: دستور آغاز مذاکرات با دولت لبنان را صادر کردم


بقائی: انجام گفت‌وگوهای خاتمه جنگ منوط به پایبندی آمریکا به تعهدات است


میعادگاه‌های نماز جمعه، فردا میزبان عزاداران چهلم رهبر شهید انقلاب