دیدار «الیوت آبرامز» با «خالد بن سلمان» در عربستان

چهارشنبه 21 آبان 1399
05:09
دیدار «الیوت آبرامز» با «خالد بن سلمان» در عربستان
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و معاون وزیر دفاع عربستان روز سه شنبه در ریاض با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو کردند.

العالم-عربستان

«خالد بن سلمان» برادر ولی عهد سعودی و معاون وزیر دفاع عربستان روز سه شنبه با «الیوت آبرامز» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا درباره تحولات منطقه بحث و تبادل نظر کردند.

خالد بن سلمان در صفحه توئیتر خود نوشت: امروز (سه شنبه) با الیوت آبرامز نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا درباره همکاری مشترک برای تقویت ثبات منطقه رایزنی کرده‌ام.

معاون وزیر دفاع عربستان در ادامه تاکید کرد که در این دیدار، راه‌های مقابله با تهدیدات امنیتی منطقه‌ در چارچوب همکاری‌های راهبردی دو کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

آبرامز نماینده ویژه آمریکا در امور ایران و ونزوئلا در بازه زمانی 7 الی 12 نوامبر به اسرائیل، امارات و عربستان سعودی سفر کرده است. این سفر آبرامز به دنبال شکست دونالد ترامپ در انتخابات جنجالی ریاست جمهوری آمریکا صورت گرفته است.

0% ...

آخرین اخبار

موج دیگری ازحملات پهپادی ارتش به پایگاه‌های‌آمریکا در کویت


چین و آسه‌آن، تداوم مذاکرات میان ایران و آمریکا را خواستار شدند


بقائی: سازمان همکاری شانگهای اهمیت ویژه‌ای برای ایران دارد


صنعا: اظهارات ترامپ درباره یمن، دخالت او در تداوم محاصره را ثابت می‌کند


عراقچی: شانگهای باید به صدایی رسا در دفاع از احترام به حاکمیت ملی تبدیل شود


حضور عراقچی در اجلاس وزیران امور خارجه شانگهای


پایگاه‌های آمریکا در اردن و بحرین هدف حملات پهپادی ارتش


پایان سیزدهمین دور حملات تجاوزکارانه آمریکا به ایران


فرماندهی مرکزی آمریکای متجاوز (سنتکام) مدعی شد که سیزدهمین دور تجاوزات خود علیه ایران را به پایان رسانده است.


معاون استاندار لرستان: پرتابه دشمن منطقه ای در شهر خرم آباد غرب کشور را هدف قرار داد.