در اجلاس دمشق مطرح شد؛

خاجی: علی‌رغم کرونا، واشنگتن تحریم‌هایش را علیه سوریه تشدید کرده است

چهارشنبه 21 آبان 1399
12:40
خاجی: علی‌رغم کرونا، واشنگتن تحریم‌هایش را علیه سوریه تشدید کرده است «علی اصغر خاجی» دستیار ارشد وزیرجارجه ایران که به عنوان نماینده تهران در اجلاس آورگان گفت: علی‌رغم کرونا، واشنگتن تحریم‌هایش را علیه سوریه تشدید کرده است.

العالم - ایران / سیاسی

«علی اصغر خاجی» دستیار ارشد وزیرجارجه ایران که به عنوان نماینده تهران در اجلاس آورگان سوریه شرکت کرده است، تأکید کرد که ایران بر حل سیاسی بحران سوریه پافشاری دارد.

به گزارش پایگاه خبری شبکه «المیادین»،‌ نماینده جمهوری اسلامی ایران در اجلاس یادشده گفت: «مشکل آوارگان در نتیجه جنگ تحمیلی علیه مردم سوریه ایجاد شده است. گروه‌های تروریستی مورد حمایت آمریکا مانع خروج آورگان از اردوگاه "الرکبان" می‌شوند».

علی اصغر خاجی ادامه داد:‌ «حل مسئله بازگشت آورگان سوری ضروری است و نبایست برای کسب پول از آن سو استفاده کرد. برخی از کشورهایی که در اعمال سیاست‌های خود در سوریه شکست خورده‌اند، مردم سوریه را با استفاده از قانون سزار تحریم می‌کنند».

خاجی افزود: «دولت آمریکا علی‌رغم نگرانی‌ها از شیوع ویروس کرونا، تحریم‌های غیرانسانی خود را علیه سوریه تشدید کرده است. ایران بر حل سیاسی بحران سوریه پافشاری دارد. جامعه بین‌الملل خواستار افزایش کمک‌ها و مشارکت در بازسازی سوریه است تا روند بازگشت آورگان سریع‌تر صورت گیرد».

نماینده جمهوری اسلامی ایران همچنین گفت:‌ «برخی از کشورها به جای اینکه مشارکت مؤثر در این اجلاس داشته باشند، به دلایلی سیاسی در روند برگزاری آن سنگ‌اندازی کردند».

علی اصغر خاجی در ادامه گفت:‌ «ایران برای بازسازی سوریه پیشنهاد می‌کند صندوقی بین‌المللی ایجاد شود».

اجلاس آورگان سوریه با مشارکت چندین کشور و در راستای پایان دادن به درد و رنج آورگان وسوریه و از طرفی، تسهیل بازگشت روند آنها به میهن‌شان، امروز، در دمشق‌ آغاز به کار کرد.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران


سناتور سندرز: دیگر نباید بودجه‌ای برای جنگ‌های بی‌پایان آمریکا هزینه شود


غریب‌آبادی: ایران تعرض به میراث فرهنگی خود را در چارچوب مسئولیت بین‌المللی پیگیری می‌کند


فرمانده کل سپاه: شهید نصیرزاده نقشی کلیدی در توسعه صنایع دفاعی داشت


دروغ بزرگ بعدی برای جنگ‌افروزی: حفظ ثبات بازار انرژی


سردار شکارچی: به هر حمله دشمن پاسخ قاطع می‌دهیم


ابلاغ سلام رهبر انقلاب به خانواده سپهبد شهید موسوی