بورل: رویکرد بایدن به برجام، صحنه بین الملل را تغییر می‌دهد

پنج‌شنبه 22 آبان 1399
14:13
بورل: رویکرد بایدن به برجام، صحنه بین الملل را تغییر می‌دهد جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: سیاست دولت جو بایدن در قبال دو موضوع تغییرات زیست محیطی و توافق هسته ای ایران، صحنه بین المللی را دگرگون خواهد کرد.

العالم - اروپا

به گزارش روزنامه ال پائیس اسپانیا، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز گذشته در نشستی مطبوعاتی با اتحادیه رسانه های اروپایی لِنا (LENA) که به صورت ویدیو کنفرانسی برگزار شد گفت: ما معتقدیم رویکرد دولت جو بایدن فقط در قبال دو موضوع مقابله با تغییرات زیست محیطی و توافق هسته ای با ایران، کاملا صحنه بین المللی را تغییر خواهد داد.

بورل در پاسخ در باره احتمال بازگشت آمریکا به توافق برجام، گفت: مسئله ایران، امر پیچیده و حساستری بوده و ایران همیشه برای آمریکا موضوع دشواری به شمار می‌رفته است. من فکر می‌کنم دولت تازه آمریکا خواهد فهمید که حتی تغییر توافق برجام نیز برایش گران تمام می‌شود. حال باید ببینیم چه اتفاقی خواهد افتاد.

وی همچنین با یادآوری دوران ۱۲ ساله روند امضای برجام افزود: ما امیدواریم دولت بایدن این را درک کند که مسئله کنار گذاشتن یک توافق و ایجاد قراردادی تازه نیست.

این مقام اروپایی پیرامون بازگشت آمریکا به توافق پاریس و خدشه بر وجهه آمریکا به عنوان شریک مورد اعتماد اروپا گفت: مطمئنا بهتر بود آمریکا این توافق را ترک نمی‌کرد اما واشنگتن روز دوشنبه گذشته (چهارم نوامبر) اعلام کرد که ۷۲ روز دیگر باز می‌گردد. از طرفی دیدگاه برخی دولت ها متفاوت از دولت های پیشین یا جانشین های شان است به طوری که تغییر مقام اجرایی می‌تواند منجر به تجدید نظر در تعهدات آن کشور شود که اگرچه این مسئله مورد تایید ما نیست اما بخشی از قاعده بازی است.

بورل همچنین در توضیح موضع اروپا در روابط بین آمریکا و چین در دوره ریاست جمهوری بایدن گفت: رویکرد ما در قبال چین ربطی به دولت بایدن ندارد. هر دو سوی اقیانوس اطلس این مسئله را درک کرده ایم که باید روابط متقابل و همکاری بیشتری با پکن ایجاد کنیم. مشکل نحوه برخورد با آن است. ما به جای جنگ تجاری با چین، به دنبال همکاری با او هستیم. ترامپ به اشتباه این نبرد تجاری را آغاز کرد و تاکنون پیروز نشده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

عفو بین‌الملل خواستار آزادی فعالان «ناوگان صمود» شد


تحریم‌های آمریکا علیه معاون وزیر نفت عراق و گروه‌های مقاومت


رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


عربستان حریم هوایی و پایگاه‌های خود را به روی آمریکا بست


صهیونیست‌ها سامانه هشدار موشکی «شوعال» را غیرفعال کردند


شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز