در روایتی متفاوت از رسانه‌های دموکرات؛

ترامپ: آنتیفا به طرفداران بی‌گناهم حمله کرد/ پلیس کوتاه نیا!

يکشنبه 25 آبان 1399
09:43
ترامپ: آنتیفا به طرفداران بی‌گناهم حمله کرد/ پلیس کوتاه نیا! رئیس‌جمهور آمریکا گروه‌های چپگرا را متهم کرده که تظاهرات مسالمت‌آمیز طرفداران او را به خشونت کشیده‌اند.

العالم - آمریکا

رسانه‌های دموکراتی چون سی‌ان‌ان مدعی هستند طی تظاهراتی که شب گذشته در واشنگتن دی‌سی برگزار شد؛ طرفداران دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا به طرفداران جو بایدن نامزد مدعی پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰ حمله کردند تا آنجا که پلیس برای ممانعت از بالاگرفتن خشونت، مجبور به مداخله شده است.

اما ترامپ در پیامی توئیتری روایتی متفاوت از این ماجرا ارائه داد و از پلیس خواست در برابر گروه چپ‌گرای «آنتیفا» که به طرفدارن راستگرای او حمله کرده و آنها را آزرده‌اند؛ کوتاه نیاید.

وی در این باره نوشت: آنتیفا تا فرا رسیدن شب صبر کرد، وقتی که حدود ۹۹ درصد از جمعیت (طرفدارانم) متفرق شده بودند، تا به این ترتیب به (باقی‌مانده) آن جماعت بی‌گناهی که خواستار بازگشت عظمت به آمریکا هستند؛ حمله‌ور شوند. پلیس دی‌سی، بجنب، کارت را انجام بده و عقب‌نشینی نکن.

وی در توئیتی دیگر، مدعی شد که آنتیفا، افراد مسن و ضعیف را هدف قرار داده است.

وی همچنین با بازنشر تصاویری از گردهمایی طرفداران خود، شمار آنها را چند ده هزار نفر عنوان کرد و گفت رسانه‌های دورغ‌پرداز برای کوچک جلوه دادن این رویداد؛ فقط اقدام به انتشار تصاویر خیابان‌های خلوت‌تر کرده‌اند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات تجاوزات و نقض‌های مکرر صهیونیست ها در سایه تمدید آتش‌بس میان طرفین+فیلم


گسترش شهرک‌سازی در قلقیلیه و شرایط دشوار فلسطینی‌ها + ویدیو


خطیب‌زاده: ما در حال آماده شدن برای مذاکرات مهم هستیم


هشدار سردار قاآنی به دشمن صهیونیستی درباره غزه


تحقق شروط رهبر انقلاب را پیگیری می‌کنیم


تاکید نروژ بر توقف حمایت‌های مالی و تجاری از شهرک‌نشیان صهیونیست


آخرین تحولات تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه لبنان + فیلم


توافق ایران و آمریکا؛ دستپاچگی رژیم صهیونیستی و رسوایی برخی معترضان!


شیخ نعیم قاسم: دشمن نتوانست باورها، ثبات‌قدم و ایستادگی ما را درهم بشکند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره