واشنگتن پست| مشغله انتخاباتی ترامپ و رها شدن بحران کرونا در آمریکا

يکشنبه 25 آبان 1399
18:13
واشنگتن پست| مشغله انتخاباتی ترامپ و رها شدن بحران کرونا در آمریکا
به نوشته نشریه آمریکایی، رئیس‌جمهور این کشور بعد از اعلام پیروزی بایدن از سوی رسانه‌ها و آغاز بحران انتخاباتی، هیچ اقدام جدیدی برای مهار بحران مرگبار کرونا در آمریکا انجام نداده است.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در جلسات کارگروه ویژه کروناویروس کاخ سفید در پنج ماه گذشته شرکت نکرده و برای کاستن از سرعت شیوع کرونا از زمان اعلام شکستش در انتخابات، اقدامی انجام نداده است.

یک مقام ارشد آگاه به «واشنگتن پست» گفت: رئیس‌جمهور در هیچ یک از جلسات کارگروه کروناویروس در دست‌کم پنج ماه گذشته شرکت نکرده است. بنابر این گزارش، ترامپ دیگر نقش فعالی در مدیریت این بحران ایفا نمی‌کند.

نقش ترامپ که زمانی در جلسات روزانه این کارگروه پای ثابت بود، بعد از سخنان عجیبش در ماه آوریل درباره استفاده از مواد ضدعفونی‌کننده برای جلوگیری از انتقال ویروس، کم‌رنگ شد. ترامپ در ماه‌های اخیر هم متعهد شد که محدودیت‌های گسترده از طرف دولت وی برای مهار ویروس اعمال نخواهد شد و نقش او در اقدامات دولتی برای مبارزه با ویروس به طور فزاینده‌ای کم‌رنگ شده است.

این در حالی است که دکتر «آنتونی فائوچی» روز جمعه در سخنانی در موسسه «چتم هاوس» درباره وضعیتی چالش‌برانگیز و شوم در آمریکا با نزدیک شدن فصل زمستان هشدار داد. او در انتقادی در لفافه از ترامپ گفت که آمریکا خیلی زود بعد از اوج بیماری در فصل بهار اقدام به بازگشایی کرد و افزود: وقتی ما تلاش کردیم اقتصاد و کشور را بازگشایی کنیم، این کار را به شکلی ناموزون انجام دادیم. ما به طور یکپارچه از دستورالعمل‌ها پیروی نکردیم.

«جو بایدن» نامزد دموکرات‌ها که علیرغم عدم پذیرش ترامپ خود را پیروز انتخابات و رئیس‌جمهور منتخب می‌داند، وعده داده به محض روی کار آمدن در بیستم ژانویه مبارزه دولت فدرال علیه همه‌گیری کرونا را تجدید کند. او روز جمعه در اظهاراتی از ترامپ خواست اقدامات بیشتری برای مقابله با کرونا به کار ببندد.

دونالد ترامپ این روزها و بعد از اعلام نتیجه پیروزی بایدن در انتخابات از سوی رسانه‌های آمریکایی مشغول دعواهای حقوقی برای زیر سوال بردن نتیجه انتخابات است. رئیس جمهور آمریکا در جدیدترین اقدام، وکیل شخصی خود را مأمور رسیدگی به تمامی پرونده‌های مربوط به ادعای تقلب در انتخابات کرده است. تیم انتخاباتی ترامپ که مدعی تقلب گسترده در انتخابات است، از پذیرش شکست امتناع کرده گفته تعیین تکلیف انتخابات را به دیوان عالی آمریکا می‌کشاند.

این در حالی است که آمریکا همچنان بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا و قربانیان این ویروس در جهان را دارد و طبق جدیدترین آمار دانشگاه «جانز هاپکنیز»، در ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دست‌کم یکهزار ۲۷۴ مورد جدید، شمار قربانیان کروناویروس در ایالات متحده به ۲۴۵ هزار و ۵۷۸ نفر افزایش یافت.

این آمار و ارقام همچنین نشان می‌دهد که در ۲۴ ساعت گذشته با ابتلای دست‌کم ۱۶۰ هزار و ۷۸۸ مورد جدید، مجموع مبتلایان به کروناویروس در ایالات متحده آمریکا به ۱۰ میلیون و ۸۹۶ هزار و ۸۷۰ نفر رسید.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تیراندازی در رستوران آمریکایی با ۳ کشته و ۷ زخمی + فیلم


کشف جسد یک نظامی صهیونیست در نزدیکی بئر السبع


فنسرهای ایرانی که قلب شبکه عملیاتی آمریکا را شکافتند


«بارش شهابی برساوشی» اواخر مرداد در ایران/ تماشای ۶۰ شهاب در هر ساعت!


رئیس فیفا با طناب ترامپ به چاه افتاد


همدستی هوش مصنوعی آمازون و والمارت با تقلب در کالا


آغاز سبز بورس با رشد 110 هزار واحدی شاخص کل


هشدار درباره پیامدهای حفاری‌های رژیم صهیونیستی در زیر مسجد الاقصی


فیدان: ترکیه به تلاش‌های خود برای پایان دادن به درگیری‌ها در منطقه‌ ادامه خواهد داد


برای دفاع مشروع از ایران از همه ابزار‌ها استفاده می‌کنیم