ادامه درگیری ریاض و ابوظبی در جنوب یمن

سه شنبه 27 آبان 1399
16:45
ادامه درگیری ریاض و ابوظبی در جنوب یمن نمایندگان دولت ریاض در جدیدترین تلاش خود برای حل اختلاف میان دولت هادی و شورای انتقالی جنوب، بار دیگر ناکام ماندند.

العالم - یمن

کمیته آشتی دولت سعودی که برای حل اختلافات و ایجاد آتش‌بس میان عناصر دولت هادی و شورای انتقالی جنوب در استان أبین به سر می‌برد، بار دیگر در توقف درگیری‌ها ناکام ماند.

به نوشته وبگاه الخبر الیمنی، منابع نظامی در استان أبین گفتند که کمیته آشتی نتوانسته مانع ادامه درگیری‌ها در منطقه «زنجبار» در استان «أبین» شود. این کمیته دور جدید تلاش‌های خود را پس از آن آغاز کرد که عناصر دولت هادی (وابسته به عربستان سعودی) و شورای انتقالی جنوب (وابسته به امارات) حجم زیادی سلاح وارد منطقه زنجبار کرده‌اند.

این کمیته پیش از این برای برقراری آتش‌بس در این استان تلاش کرده و ناکام مانده بود. درگیری‌ها در این منطقه تهدید جدی برای توافق ریاض (امضاء در پنجم نوامبر ۲۰۱۹) به شمار می‌رود.

علاوه بر أبین، در استان شبوه نیز درگیری میان نواب امارات و سعودی نیز ادامه دارد و منابع یمنی از کشته و زخمی شدن دهها تن از هر دو طرف در روزهای گذشته خبر می‌دهند.

این درگیری‌ها گفت‌و گوهای ریاض میان دولت هادی وشورای انتقالی جنوب برای تشکیل کابینه را نیز تحت تأثیر قرار داده است. رسانه‌های اماراتی گزارش داد‌ه‌اند که هیأت مذاکره‌کننده شورای انتقالی جنوبی یمن با تعلیق مشارکت در جلسات مذاکره با دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی»، رسما به عربستان سعودی اعلام کرده است که قصد ترک ریاض را دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فایننشال تایمز: ضربات موشکی دقیق ایران ادامه دارد


نخست وزیر عراق راهی ترکیه شد


توزیع ۱۲ میلیون بطری آب و راه‌اندازی بیمارستان‌های صحرایی در مرزها


روایت تکان‌دهنده آزادگان فلسطینی از شکنجه سیستماتیک در زندان‌های دژخیمان اسرائیلی


اژه‌ای: هتک حرمت شهروندان از سوی هر فرد و دستگاهی مطلقاً ممنوع است


جدیدترین جنایت اسرائیل در غزه؛ 4 نفر شهید و 14 نفر زخمی شدند


زلزله ۷ ریشتری ژاپن را لرزاند


مهاجرانی: انسداد فعالیت سکوها بدون دستور رئیس‌جمهور امکانپذیر نیست


سفر هیئت مذاکره‌کننده حماس به قاهره برای ازسرگیری مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس


مشاور فرمانده کل ارتش: نیروهای مسلح با اقتدار مقابل دشمن ایستاده‌اند


پربیننده ترین خبرها

پنتاگون در تازه ترین آمار خود مدعی شد از زمان آغاز جنگ با ایران در 28 فوریه، 18 سرباز آمریکایی کشته و 624 نفر دیگر زخمی شده‌اند.


منابع خبری آمریکا از تیراندازی در مرکز شهر سیاتل ایالت واشنگتن و زخمی شدن چند نفر بر اساس گزارش‌های اولیه خبر دادند.


سناتور دموکرات: مقام‌های دولت ترامپ درباره جنگ علیه ایران سرگردان هستند


اعتراف پنتاگون به تلفات نظامیان خود؛ ۱۸ نظامی کشته و ۶۲۴ نفر دیگر زخمی شده‌اند


بقائی:آمریکا بستر مناسب برای گفت‌وگو را از بین برد/تبادل پیام از طریق میانجی‌ها ادامه دارد


واکنش معاون وزیر خارجه به فاسد خواندن دیوان بین المللی کیفری از سوی آمریکا


کارشناس علوم سیاسی: آمریکا از فرسایش توان نظامی خود و قدرت پاسخ ایران هراس دارد + ویدئو


حملات توپخانه ای جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


مقام آگاه: با ۶ کشتی عبوری از مسیر ناایمن در تنگه هرمز برخورد شد


عربستان با محاصره یمن، جان ۱۲۰ هزار بیمار سرطانی را به خطر انداخته است+فیلم


یورش نظامیان صهیونیست به قدس و کرانه باختری+ فیلم