مرگ و میر روزانه کرونا در جهان رکورد زد

چهارشنبه 28 آبان 1399
13:34
مرگ و میر روزانه کرونا در جهان رکورد زد
ویروس کرونا همچنان به رکوردشکنی ادامه می‌دهد.

العالم - جهان

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، روز سه‌شنبه (دیروز)، آمار مرگ و میر روزانه در جهان بر اثر ابتلا به بیماری کووید-۱۹ به ۱۰ هزار و ۸۱۶ نفر رسید که از آغاز شیوع این بیماری یک رکورد محسوب می‌شود.

بنا بر تخمین و آمارسنجی رویترز، پیشتر رکورد مرگ و میر روزانه در جهان با ۱۰ هزار و ۷۳۳ مورد در تاریخ ۴ نوامبر (۱۴ آبان) ثبت شده بود.

ایالات متحده بزرگترین کشور تحت تأثیر ویروس کرونا در جهان تا کنون حدود ۱۱.۳۸ میلیون مورد ابتلا و ۲۴۸ هزار و ۵۷۴ مورد مرگ و میر را ثبت کرده است. بر اساس تحلیل رویترز، از هر ۱۲ مرگ و میر روزانه بر اثر کرونا، ۱ مورد در آمریکا رخ می‌دهد.

علاوه بر آمریکا، برزیل با ۱۶۶ هزار و ۶۹۹ مورد مرگ و میر و هند با ۱۳۰ هزار و ۹۳۳ مورد مرگ و میر، تنها کشورهایی هستند که از زمان آغاز شیوع ویروس کرونا در ووهان چین در ماه ژانویه بیش از ۱۰۰ هزار مورد مرگ و میر مرتبط با کرونا را ثبت کرده اند.

در اروپا که حدود یک‌چهارم از کل ۱.۳ میلیون موارد مرگ و میر جهانی کرونا را به خود اختصاص داده است، انگلستان در صدر کشورهای رکوردشکن قرار دارد. انگلیس همچنین تنها کشور اروپایی به شمار می‌رود که بیش از ۵۰ هزار مورد مرگ و میر مرتبط با کرونا را گزارش کرده است. ایتالیا با ۴۶ هزار و ۴۶۴ و فرانسه با ۴۶ هزار و ۲۷۳ مرگ و میر در رده‌های دوم و سوم قاره سبز قرار دارند.

0% ...

آخرین اخبار

سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید


پزشکیان: مذاکرات در چارچوب شورای عالی امنیت ملی دنبال می‌شود؛ حفظ وحدت و دیپلماسی منطقه‌ای اولویت دولت است


تظاهرات همزمان با نشست گروه ۷ در ژنو/ تدابیر امنیتی گسترده در مرز فرانسه و سوئیس


آماده باش در اراضی اشغالی از بیم پاسخ ایران به تجاوز صهیونیستها در ضاحیه بیروت


گزارش العالم از بمباران ضاحیه بیروت توسط دشمن صهیونیستی + فیلم


جنایات صهیونیست‌ها در ضاحیه بی‌پاسخ نخواهد ماند


جنبش مجاهدین: اخراج کارمندان آنروا، تسلیم شدن در برابر فشار صهیونیست‌هاست


قالیباف: تجاوز صهیونیست‌ها نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهدات خود ندارد


سخنگوی کمیسیون امنیت ملی: نباید دچار خطای محاسباتی شد


دستگیری ۱۲۶ عضو شبکه اغتشاشات دشمن و متلاشی‌شدن یک گروهک تروریستی