عضو هیات رئیسه مجلس:

وزارت صمت درخواست «فرهاد مجیدی» برای دریافت ارز دولتی را تایید کرد

چهارشنبه 28 آبان 1399
14:52
وزارت صمت درخواست «فرهاد مجیدی» برای دریافت ارز دولتی را تایید کرد عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت که حراست وزارت صنعت، معدن و تجارت درخواست کاپیتان و سرمربی سابق استقلال برای دریافت ارز دولتی را تایید کرده است.

العالم ـ ایران ـ اقتصادی

احمد امیرآبادی فراهانی روز چهارشنبه و در جمع خبرنگاران درباره توییت روز گذشته خود مبنی بر دریافت 9 بار ارز دولتی از سوی فرهاد مجیدی کاپیتان و سرمربی سابق استقلال و رد آن توسط مجیدی، گفت: یک ماه پیش یکی از وارد کنندگان غله کشور گزارشی مبنی بر اینکه یکی از بازیکنان سابق فوتبال در حال گرفتن ارز دولتی برای شرکت‌هایی است که به نام خود او نیست به من ارائه کرد.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی افزود: این وارد کننده غله و نهاده‌های دامی حتی مدعی است که با فرهاد مجیدی در این باره درگیر شده است و به او گفته است که در این فضا و مکان به دنبال چیست؟ و بهتر است به حرفه و پیشه خود بپردازند.

فراهانی با بیان اینکه برای صحت سنجی گزارش دریافت شده با وزارت صنعت، معدن و تجارت نامه‌نگاری شده است، افزود: حراست صمت اعلام کرده است که فرهاد مجیدی در دو نوبت به دفتر خدمات بازرگانی مراجعه کرده و درخواست او به دستور یکی از مسوولان این وزارت خانه در کارگروه تخصیص ارز دولتی تایید شده است.

وی ادامه داد: ۹ ثبت سفارش به نام شرکتی که به نام او نبوده ولی در فهرست دریافت ارز دولتی قرار گرفته و پیگیری او برای گرفتن ارز برای این شرکت ثبت شده است.

عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این پرسش که مجیدی مدعی شده شرکتی ندارد که برای آن ارز دولتی دریافت کند، تصریح کرد: مجیدی شاید صاحب شرکت یا عضو هیات مدیره نباشد ولی او مراجعاتی برای دریافت ارز داشته که زمان حضور، افرادی که با او در این باره ارتباط داشتند و ارز دولتی که اختصاص یافته است، در وزارت صمت ثبت و تایید شده و اسناد آن هم موجود است.

به گزارش ایرنا، فراهانی با اشاره به اینکه فوتبالیست مشهور دیگری نیز از طریق یک شرکت معدنی پیگیر انجام واردات نهاده‌های دامی است، گفت: برای این فرد هم استعلام شده که اگر اسم این فوتبالیست مشهور هم تایید شود نام او را اعلام می‌کنیم. برهمین اساس بهتر است هر فردی به حرفه خود بپردازد و قرار نیست به عنوان مثال من نماینده یا هر فرد دیگری با سوء استفاده از جایگاه و شهرت و ارتباط با مسوولان به هر کاری دست بزنیم.

وی با تاکید بر اینکه فردی که ثبت سفارش مجیدی برای دریافت ارز دولتی را تحویل گرفته شب گذشته در پیامی از من خواسته است از این موضوع کوتاه بیایم، یادآورشد: او درخواست حل این مساله با حضور مجیدی در مجلس را داشت و حتی شب گذشته یکی از نمایندگان مجلس دهم خواستار دیدار شد و مدعی بود که آقای مجیدی ارز دولتی دریافت نکرده است.

این عضو هیات رئیسه مجلس خاطرنشان کرد: البته شاید اسمی از فرهاد مجیدی در بانک مرکزی نباشد اما موضوع این است که یک فوتبالیست برخلاف حرفه خود در کشور پیگیر دریافت ارز دولتی برای یک شرکتی بوده و این موضوع هم اثبات شده است.

0% ...

آخرین اخبار

حمله به زیرساخت‌های آموزشی؛ دو خوابگاه دانشجویی در اهواز هدف موج انفجار


استقرار ۸۵۰۰ امدادگر هلال‌احمر ایران در عراق برای پوشش خدمات اربعین


حمایت از اقدامات آمریکا علیه ایران را پایان دهید


زلنسکی: روسیه بیش از ۷۰ موشک و ۲۸۰ پهپاد به اوکراین شلیک کرد


30 هزار مددجوی بهزیستی در جنگ تحمیلی سوم دچار آسیب شدند


رد ادعای عربستان توسط بغداد؛ هیچ حمله‌ای از خاک عراق صورت نگرفته است


فعال بودن ۹ مرز برای تردد زائران خارجی


پاکستان : یک کشتی در دریای عرب به گل نشست / نجات ۱۹ صیاد از جمله هشت ایرانی


زمزمه ثبت جهانی سه میراث کهن ایران در گوش یونسکو


تأکید وزیر کشاورزی بر تأمین پایدار کالاهای اساسی و وضعیت مطلوب ذخایر راهبردی