پیش بینی کاهش ۲۰ درصدی ارزش دلار در سال آینده

پنج‌شنبه 29 آبان 1399
22:23
پیش بینی کاهش ۲۰ درصدی ارزش دلار در سال آینده بانک سیتی پیش بینی کرد که به علت توزیع گسترده واکسن کرونا احتمالا ارزش دلار در سال آینده تا ۲۰ درصد کاهش یابد.

العالم ـ آمریکا

به گزارش اسپوتنیک به نقل از RT، توزیع گسترده واکسن کرونا برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ و نیز برنامه حمایت های مالی برای مقابله با این بیماری باعث تضعیف ارزش دلار تا ۲۰ درصد در سال آینده خواهد شد.

بر اساس گزارش سیتی بانک توزیع گسترده واکسن کرونا در بازار تا سال آینده انجام خواهد شد و ما بر این باور هستیم که این اقدام به عنوان یک اهرم فشار برای کاهش ارزش دلار در بازارهای جهانی خواهد شد و ظرفیت کاهش ارزش دلار تا ۲۰ درصد در سال ۲۰۲۱ فراهم خواهد کرد.

بر اساس این گزارش این پیش ‌بینی ‌ها پس از آنکه شرکت بیوتکنولوژی آمریکایی به نام «مدرنا» اعلام کرد که آزمایشات اولیه با موفقیت ۹۴ و نیم درصد تاثیرگذاری برای مقابله با بیماری کووید-۱۹ به پایان رسیده کاما ایجاد شده است این در حالی است که دو شرکت دیگر آمریکایی و آلمانی هم پیشرفت ‌های ۹۰ درصدی در تولید واکسن داشتند در میان شرکت روسی هم اعلام کرده که پیشرفت ۹۲ درصدی در تولید واکسن داشته است.

بانک سیتی اعلام کرد ظرفیت کاهش ارزش دلار به حدی است که بانک مرکزی آمریکا سال آینده از همه ابزارهای حمایتی خود برای پشتیبانی از اقتصاد آمریکا را به کار خواهد گرفت در این میان فدرال رزرو اعلام کرد همچنان نرخ بهره را در این کشور حتی در صورتی که انتظار تورم وجود داشته باشد در حد پایین نگه می‌ دارد.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند