شکایت مردم شیکاگو علیه اقدامات غیر‌قانونی پلیس

جمعه 30 آبان 1399
12:48
شکایت مردم شیکاگو علیه اقدامات غیر‌قانونی پلیس
گروهی از مردم شهر شیکاگوی آمریکا علیه اقدامات غیر‌قانونی مأموران پلیس این شهر که در جریان اعتراضات ضد‌نژادپرستی مرتکب شدند شکایت کرده‌اند.

العالم - آمریکا

۶۰ نفر از مردم شهر شیکاگوی آمریکا علیه اقدامات غیر‌قانونی مأموران پلیس این شهر که در جریان اعتراضات ضدنژادپرستی بعد از قتل «جورج فلوید» مرتکب شدند روز پنجشنبه شکایت‌نامه‌ای را در دادگاه فدرال تنظیم کردند.

به نوشته وبگاه خبری-تحلیلی «هیل»، این شکایت‌نامه ۲۰۰ صفحه‌ای که روزنامه «شیکاگو تریبون» آن را افشا کرده، اداره پلیس شیکاگو و دیگر نهاد‌های این شهر را به استفاده از «روش‌های وحشیانه، خشن و خلاف قانون اساسی که به وضوح برای آسیب رساندن، ساکت کردن و ترساندن معترضان و شاکیان به کار رفته» متهم کرده است.

بعد از قتل یک جوان سیاهپوست به نام «جورج فلوید»، به دست یک مأمور پلیس در شهر مینیاپولیس اعتراضات سراسری در آمریکا علیه خشونت پلیس و ضدنژادپرستی در تابستان امسال بالا گرفت. مردم دیگر کشور‌ها نیز به تبع این اعتراضات، تظاهرات و راهپیمایی‌هایی را برپا کردند.

این در حالی بود که گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده از این اعتراضات در شهر‌های مختلف آمریکا از جمله پورتلند، سیاتل و شیکاگو، خشونت‌هایی را نشان می‌داد که پلیس این شهر‌ها علیه معترضان روا می‌داشتند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است