ادامه تحرکات ارتش آمریکا در مرز سوریه و عراق

جمعه 30 آبان 1399
14:30
ادامه تحرکات ارتش آمریکا در مرز سوریه و عراق یک کاروان نظامی دیگر ارتش آمریکا در ادامه تحرکات و جابجایی نیروهای این کشور در مرز سوریه و عراق، وارد خاک عراق شد.

العالم ـ آمزیکا

منابع محلی سوری خاطرنشان کردند که یک کاروان نظامی ارتش آمریکا متشکل از کامیون و خودروهای زرهی از پایگاههای غیرقانونی این کشور در منطقه «الجزیره» سوریه از طریق گذرگاه غیرقانونی «الولید» در استان الحسکه سوریه، وارد خاک عراق شد.

این منبع محلی در ریف منطقه «الیعربیه» امروز به خبرگزاری سوریه (سانا) گفت: این کاروان از پایگاه آمریکا در فرودگاه نظامی «خراب الجیر» خارج و به سمت گذرگاه الولید در مرز با عراق حرکت کرد.

این چهارمین کاروان نظامیان آمریکایی متشکل از خودروهای زرهی، کامیون و تانکر است که در طول کمتر از یک هفته از سوریه وارد عراق می شود.

نیروهای آمریکایی و گروه موسوم به "نیروهای دمکرات کردستان سوریه" (قسد) همپیمان با آنها، بخش عمده‌ای از میدان‌های نفتی در منطقه الجزیره در سوریه در دو استان الحسکه و دیرالزور را در اختیار دارند.

به گزارش سانا، نیروهای آمریکایی با همدستی «قسد» در طول ماههای گذشته صدها تانکر حامل نفت سرقتی سوریه از منطقه الجزیره خارج کرده و در خارج از این کشور فروخته‌اند.

ورود کاروان‌های آمریکایی از خاک سوریه به عراق در طول هفته جاری همچنین با تصمیم ترامپ برای کاهش نیروهای آمریکایی در این کشور از سه هزار نفر به دو هزار و پانصد نفر همزمان شده است.

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت