هواشناسی درباره مواج شدن خزر و خلیج ‌فارس هشدار داد

جمعه 30 آبان 1399
16:23
هواشناسی درباره مواج شدن خزر و خلیج ‌فارس هشدار داد سازمان هواشناسی با صدور هشداری از مواج شدن دریای خزر و خلیج فارس خبر داده و توصیه کرده است که محدودیت‌هایی در فعالیت‌های شیلاتی و تردد با شناورها اعمال شود.

العالم ـ ایران ـ علمی

سازمان هواشناسی در هشدار زرد رنگ سازمان هواشناسی آمده است که از اواخر وقت امروز (۳۰ آبان) تا اواخر وقت شنبه (۱ آذر) شمال خلیج فارس مواج است و ارتفاع موج بین یک تا ۱.۵ متر خواهد بود.

سازمان هواشناسی هشدار داده است که احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک، آسیب دیدن شناورهای سبک، پاره شدن تورهای صیادی، اختلال در فعالیت‌های دریایی در ساحل و فعالیت های فراساحل وجود دارد.

در ادامه این هشدار توصیه شده است که محدودیت‌هایی در تردد شناورهای سبک، نیمه سنگین و تفریحی اعمال شود.

اعمال محدودیت در فعالیت شیلاتی و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع دریایی به‌ویژه فراساحل، ممنوعیت تفریحات آبی و شنا از توصیه‌های دیگر سازمان هواشناسی است.

سازمان هواشناسی از مواج شدن دریای خزر و افزایش ارتفاع موج - بین یک تا دو متر - در این دریا خبر داده است.

بر این اساس از بعد ازظهر امروز (۳۰ آبان) تا روز یکشنبه (۲ آذر) این شرایط ادامه دارد. از این‌رو احتمال غرق شدن شناگران و قایق‌های کوچک، آسیب دیدن شناورهای سبک، پاره شدن تورهای صیادی و اختلال در فعالیت‌های دریایی در ساحل و فعالیت‌های فراساحل وجود دارد.

اعمال محدودیت در تردد با شناورهای سبک، نیمه سنگین و تفریحی و فعالیت شیلاتی و اتخاذ تمهیدات لازم توسط کلیه فعالان در پشتیبانی صنایع دریایی به‌ویژه فراساحل و ممنوعیت تفریحات آبی و شنا در دریای خزر ازجمله توصیه‌های سازمان هواشناسی است.

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است