چگونگی خرید ملک در بورس کالا مشخص شد + فیلم

يکشنبه 2 آذر 1399
13:17
چگونگی خرید ملک در بورس کالا مشخص شد + فیلم معاون توسعه بازار بورس کالای ایران گفت: افراد بعد از دریافت کد معاملاتی می‌توانند از طریق حساب‌های پایای بورس یا کارگزاری‌ها وجه مورد نظر به حساب بورس کالا واریز و اقدام به خرید ملک کنند.

العالم - ایران / اقتصادی

علیرضا ناصرپور معاون توسعه بازار بورس کالای ایران، در رابطه با عرضه املاک وزارت دفاع در بورس کالا گفت: قرار است تعدادی از املاک این وزارت خانه در تاریخ ۹۹/۹/۹ در تابلو های معاملاتی بورس کالا عرضه شوند، خریداران می‌توانند در این مدت نسبت به بررسی این املاک اقدام و در صورت رضایت از طریق بورس کالا اقدام به دریافت کد معاملاتی و ثبت سفارش کنند.

او در پاسخ به این سوال افراد چه گونه می توانند مبالغ مورد نظر خود را برای خرید املاک به حساب بورس کالا واریز کنند؟ تصریح کرد:افراد بعد از دریافت کد معاملاتی می توانند از طریق حساب های پایای بورس یا کارگزاری ها وجه مورد نظر به حساب بورس کالا واریز کنند.

معاون توسعه بازار بورس کالای ایران افزود:مکانیزم کشف نرخ و انتخاب خریدار در بورس کالا بدین نحو است که در روز عرضه یک حراجی برگزار می شود و در آن کارشناسان یک کف قیمتی برای ملک در نظر می‌گیرند و خریداران بر اساس قیمت پایه با یکدیگر به رقابت می پردازند و در نهایت بالاترین قیمت براساس قوانین به ثبت می رسد و فردی که بالاترین قیمت را اعلام کرده باشد به عنوان مالک حقیقی ملک معرفی می‌شود.

ناصرپور تاکید کرد: اگر فرد خریدار نتواند مبلغ در نظر گرفته شده را تا تاریخ سر رسید پرداخت کند طبق قوانین بورس کالا شده مشمول جریمه خواهد شد.

معاون توسعه بازار بورس کالای ایران در واکنش به صحبت های سخنگوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در رابطه با اینکه هر شخصی می‌تواند هر ۳ سال یک بار با کد ملی، یک خودرو در بورس کالا خریداری کند، بیان کرد:کلیات این طرح علی الحساب در کمیسیون صنایع و معادن مجلس مطرح و تصویب شده است اما نیاز به جزئیات بیشتری دارد که می توان به نحوه عرضه ، برگزاری حراج و سایر موارد اشاره کرد.

554454554

0% ...

آخرین اخبار

تولید بی‌وقفه نفت ایران در خارگ وسط ماجراجویی‌های ترامپ


جوانی: پایان جنگ روزی‌است که دشمن جرات تعرض به ایران نداشته باشد


ترامپ: برای توافق با ایران ضرب‌الاجل نداریم


حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت و ادعای ترور فرمانده یگان رضوان حزب الله


شهادت عزام الحیه فرزند خلیل الحیه از رهبران حماس


دزدی دریایی جدید آمریکا با ادعای نقض محاصره ایران


بقایی: دولت میزبان جام‌جهانی موظف به انجام وظایفش است


بقائی: خشک مغزی منشأ خودفریبی است


گفت‌ وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و فرانسه درباره تحولات منطقه و توافق اولیه آتش بس


اعتراض ایران به موضع عجولانه اتریش درباره ادعای حمله به امارات


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز