یونیسف از ارسال ۲ میلیارد واکسن کرونا به کشورهای فقیر در سال ۲۰۲۱ خبر داد

دوشنبه 3 آذر 1399
09:10
یونیسف از ارسال ۲ میلیارد واکسن کرونا به کشورهای فقیر در سال ۲۰۲۱ خبر داد
تلاش‌ها برای دسترسی عادلانه همه مردم جهان به واکسن کووید-۱۹ همچنان ادامه دارد.

العالم _ کرونا در جهان

به گزارش العالم به نقل از رویترز، آژانس کودکان سازمان ملل (یونیسف) روز دوشنبه اعلام کرد در سال ۲۰۲۱، حدود ۲ میلیارد دوز از واکسن کرونا به کشورهای فقیر ارسال خواهد شد.

یونیسف می‌گوید برای ارسال واکسن و ۱ میلیارد سرنگ به کشورهایی نظیر بروندی، افغانستان و یمن در قالب طرح سازمان جهانی بهداشت که هدفش تخصیص واکسن کووید-۱۹ به کشورهای مختلف است، با بیش از ۳۵۰ آژانس هواپیمایی و شرکت باربری همکاری می‌کند.

بنا بر اعلام سازمان جهانی بهداشت، حتی پیش از شیوع ویروس کرونا هم دسترسی به واکسن در جهان ناعادلانه بود و سالانه حدود ۲۰ میلیون کودک بر اثر عدم دریافت واکسن‌های مختلف یا جان خود را از دست می‌دهن و یا به بیماری‌ها و معلولیت‌هایی گوناگون مبتلا می‌شوند.

نتایج امیدوارکننده آزمایش واکسن‌های مختلف کووید-۱۹ این خوشبینی را تقویت کرده است که پایان پاندمی کووید-۱۹ پس از مرگ بیش از ۱.۳ میلیون نفر در جهان ممکن است سرانجام نزدیک باشد.

0% ...

آخرین اخبار

دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران


اسلام آباد با حضور رهبران و مقامات پاکستانی از پزشکیان استقبال کرد + فیلم


عزاداری شب تاسوعا در جوار قتلگاه رهبر شهید انقلاب


قدردانی لبنانی‌ها از وفاداری ایران + فیلم


پزشکیان: ملت ایران در برابر فشار‌ها و تهدید‌ها با اقتدار ایستادگی کرد


قدردان تلاش دولت پاکستان برای استقرارصلح درمنطقه هستیم


پیام گرم مردم لبنان به ملت ایران؛ روایت یک دوستی در روزهای سخت + فیلم


الوفاق: سیاست‌های رژیم بحرین در قبال آیین‌های عاشورایی به تنش‌های اجتماعی دامن زده است