خشم بحرینی ها از سفر نخست نتانیاهو به منامه

چهارشنبه 5 آذر 1399
18:17
خشم بحرینی ها از سفر نخست نتانیاهو به منامه جریان‌های انقلابی، سیاسی و معارض بحرینی از مردم این کشور خواستند تا خشم خود را از سفر قریب الوقوع نتانیاهو به بحرین علناً به نمایش گذارند.

العالم - بحرین

پس از اینکه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی از قصد خود برای سفر به بحرین خبر داد؛ بحرینی ها به خشم آمده اند.

بر اساس این گزارش؛ جریان‌های انقلابی، سیاسی و معارض بحرینی از مردم این کشور خواستند تا خشم خود را از سفر قریب الوقوع نیتانیاهو به بحرین علناً به نمایش گذارند.

در این اعلامیه آمده است: از ملت بحرین که همیشه به آرمان فلسطین وفادار بوده و هستند خواستاریم با شعار «اسرائیل نابود خواهد شد» در فعالیت‌های اعتراض آمیز در اعلام مخالفت با سفر نتانیاهو به بحرین مشارکت فعالیت داشته باشند.

روز گذشته، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی، از تصمیم خود برای سفر به بحرین خبر داد.

به گفته نخست وزیر رژیم صهیونیستی، آل خلیفه از وی دعوت رسمی کرده تا به بحرین سفر کند.

این در حالی است که سفر نتانیاهو به عربستان سعودی با واکنش‌های منفی زیادی مواجه شده است.

بحرین به همراه امارات اخیراً اقدام به عادی سازی رابطه خود با رژیم صهیونیستی کرده اند، امری که با مخالفت و خشم ملتهای عربی و مسلمان مواجه شده است تا جایی که برخی خواستار بسته شدن سفارت امارات و بحرین در کشورهایشان شده اند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

ادعای وزیر خزانه داری آمریکا: توافق با ایران تا اوایل هفته آینده نهایی می‌شود


ادعای سنتکام درمورد سرنگون کردن پهپادهای ایرانی


حمایت5 کشور منطقه از روند صلح بین واشنگتن و تهران


وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی: زخمی‌های ارتش اسرائیل به ۹۱۶۰ نفر رسید


اعتراض وزیر خارجه هند به حمله آمریکا به نفتکش هندی در دریای عمان


ولیعهد عربستان دعوت رئیس جمهور فرانسه را رد کرد


رایزنی وزیران خارجه پاکستان و سوئیس درباره چشم‌انداز تفاهم ایران و آمریکا


اینفوگرافی | مجلسِ تحوّل‌آفرین و آینده‌ساز/ مروری بر اولویت‌های مجلس شورای اسلامی


نیویورک تایمز: تخلیه ذخایر نفت جهان، فشار بر ترامپ برای دستیابی به توافق با ایران را افزایش داده است


عراقچی: وظیفه دیپلماسی، تثبیت دستاوردهای میدان است