بشار الجعفری: غارت گاز و نفت سوریه از سوی اشغالگران آمریکایی ادامه دارد

پنج‌شنبه 6 آذر 1399
04:33
بشار الجعفری: غارت گاز و نفت سوریه از سوی اشغالگران آمریکایی ادامه دارد نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد گفت که حمایت کشورهای متخاصم از گروه‌های تروریستی در سوریه و شبه نظامیان و جنایات آنها علیه ملت این کشور متوقف نشده است.

العالم-سوریه

«بشار الجعفری» نماینده دائم سوریه در سازمان ملل دیشب در سخنانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که ادامه حمایت‌های کشورهای متخاصم سوریه و در راس آن آمریکا و ترکیه از گروه های تروریستی و شبه نظامیان جدایی طلب، نقض قوانین بین المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت است.

وی افزود: غارت نظامیان اشغالگر آمریکا و شبه نظامیان جدایی طلب تحت حمایت آنها از منابع سوری‌ها از جمله نفت و گاز سوریه ادامه دارد. آنها همچنین با کمک کارشناسان فرانسوی و اسرائیلی، به کشف آثار باستانی استان الحسکه و گنجینه‌ها و طلاها اقدام می‌کنند.

بشار الجعفری تاکید کرد، نظامیان اشغالگر آمریکا پس از سرقت آثار باستانی سوریه که قدمت آن به هزاران سال پیش باز می گردد، به شمال عراق و ترکیه قاچاق می کنند.

وی در بخش دیگری از اظهاراتش به بازدید وزیر خارجه آمریکا از شهرک‌های اسرائیلی در جولان اشغالی و کرانه باختری اشاره و آن را به شدت محکوم کرد.

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در این باره گفت: با بازدید مایک پامپئو از شهرک‌های اسرائیلی در جولان اشغالی و کرانه باختری، وضعیت قانونی و سیاسی و جغرافیایی جولان به عنوان جزو جدایی‌ناپذیر از خاک سوریه، تغییر نخواهد کرد.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

نبیه بری: لبنان به تضمین سه‌جانبه ایران، عربستان و آمریکا نیاز دارد


پزشکیان: ایران متعلق به همه ایرانیان است


آیا جنگ آمریکا و اسرائیل در شکستن محور مقاومت ناکام مانده است؟


انفجار نفتکش متخلف در تنگه هرمز


حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی جنایت جنگی است


نیروهای مسلح یمن: پهپاد ساخت ترکیه‌ را که متعلق به عربستان بود سرنگون کردیم


سرلشکر صفوی: معادلات دشمنان را تحت تأثیر قرار داده‌اند


گفت‌وگوی وزرای خارجه قطر و عربستان در مورد کاهش تنش در منطقه


۹ هزار مگاوات به ظرفیت برق کشور افزوده شد


خداحافظ آقای هزار چهره سینمای ایران