وزارت بهداشت یمن شمار تلفات حمله ائتلاف سعودی به صنعاء را اعلام کرد

جمعه 7 آذر 1399
18:06
وزارت بهداشت یمن شمار تلفات حمله ائتلاف سعودی به صنعاء را اعلام کرد
وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که در پی تجاوز صبح امروز ائتلاف سعودی به صنعاء پایتخت یمن یک نفر شهید و چهار تن دیگر مجروح شده‌اند.

العالم - یمن

پس از حمله صبح امروز ائتلاف سعودی به صنعاء، وزارت بهداشت یمن شمار تلفات این تجاوز را اعلام کرد.

صبح امروز منابع خبری از حمله گسترده جنگنده‌های ائتلاف سعودی به چند نقطه در صنعاء پایتخت یمن خبر دادند .

به گزارش پایگاه خبری شبکه «المسیره»، وزارت بهداشت یمن اعلام کرد که در پی حمله یادشده به صنعاء و تعدادی از استان‌های یمن، یک نفر شهید و چهار تن دیگر مجروح شده‌اند.

وزارت بهداشت یمن در ادامه خبر داد که در اکثر این حملات هوایی، مناطق مسکونی با تراکم بالای جمعیت مثل «عطان»، «الحفاء»، «عیبان» و «النهدین» در پایتخت یمن هدف گرفته شد.

وزارت بهداشت یمن همچنین تأ‌کید کرد از لحاظ حقوقی، انسانی و اخلاقی، ائتلاف سعودی مسئول تبعات این حمله جنایتکارانه است.

«محمد عبدالسلام» سخنگوی رسمی جنبش انصار الله یمن و رئیس هیأت مذاکره‌کننده یمن در واکنش به حملات امروز ائتلاف سعودی گفت: «بمباران صنعاء و سایر استان‌های یمن، حامل پیام جدیدی نیست، جز تأکید بر اهمیت تداوم پاسخگویی و بازدارندگی».

عبدالسلام همچنین تأکید کرد که پاسخگویی و بازدارندگی باید ادامه یابد تا تجاوز متوقف و محاصره نیز شکسته شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جمع بندی وزیر امور خارجه از سفر به اسلام آباد


نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد


حنظله هویت 100 افسر ارشد واحد «ماگلان» ارتش اسرائیل را افشا کرد


تضمین امنیت حجاج/ کاهش سهمیه ایران به 30 هزار نفر


حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان و نقض آتش‌بس


عراقچی وارد مسقط شد


پزشکیان: ۳۰ میلیون جانفدا برای مدیریت مصرف انرژی کشور کمک کنند


عراقچی اسلام‌آباد را ترک کرد


عراقچی ملاحظات ایران برای پایان جنگ را به طرف پاکستانی منعکس کرد


ادامه محاصره دریایی با عکس‌العمل نیروهای مسلح ایران مواجه می‌شود